Σκληρή κριτική από τον πρώην προπονητή του Ιράν: «Δεν ήταν χρήσιμοι για το Μουντιάλ οι Μοχαμαντί και Χατζισαφί»

Σκληρή κριτική από τον πρώην προπονητή του Ιράν: «Δεν ήταν χρήσιμοι για το Μουντιάλ οι Μοχαμαντί και Χατζισαφί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή κριτική στους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί άσκησε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν, Ασγκάρ Σαράφι που ήταν ο άνθρωπος που το 1978 είχε οδηγήσει την Εθνική ομάδα της χώρας στο Μουντιάλ της Αργεντινής.

Ο Σαράφι, λοιπόν, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του για την εικόνα της Εθνικής ομάδας άσκησε σκληρή κριτική στους δύο μπακ της Ένωσης ειδικά για την παρουσία του στο τελευταίο ματς των ομίλων με τις ΗΠΑ, όπου η ομάδα έχασε και αποκλείστηκε.

«Οι Αμερικανοί μας «χτυπούσαν» από την πλευρά που έπαιζαν οι Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δύο παίκτες που για κάποιους λόγους, τόσο σε ηλικία όσο και σε ποδοσφαιρικές συνθήκες, δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμοι για αυτό το Μουντιάλ», συμπλήρωσε.

«Τουλάχιστον δεν είχαν θέση στην βασική ενδεκάδα. Αναρωτιέμαι γιατί όταν τραυματίστηκε και βγήκε ο Μιλάντ Μοχαμάντι, δεν φέραμε ταυτόχρονα στον ματς τον Τζαλάλι και αποσύροντας τον Χατζισαφί δεν βάλαμε τον Αλί Καρίμι. Δώσαμε χρόνο στον αντίπαλο και σκοτώσαμε τη δική μας ευκαιρία», επισήμανε.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X