Χώρισε μετά από 24 μέρες γάμου ο Αντριάνο επειδή πήγε να δει Μουντιάλ με τους φίλους του!

Χώρισε μετά από 24 μέρες γάμου ο Αντριάνο επειδή πήγε να δει Μουντιάλ με τους φίλους του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις 24 ημέρες κράτησε ο γάμος του Αντριάνο, ο οποίος πήγε να δει με τους φιλους του το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ελβετία και γύρισε σπίτι του μετά από δυο μέρες!

Μια που παντρεύτηκε και μια που χώρισε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος κάνει… άσωτη ζωή εδώ και χρόνια και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν.

Βέβαια, στη γυναίκα του μπορούσε να πει μια κουβέντα ο Αντριάνο αντί να φύγει και να γυρίσει στο σπίτι μετά από δυο ημέρες…

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Αντριάνο ενημέρωσε την σύζυγό του ότι θα κάνει ένα ταξίδι-αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να δει και το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ελβετία παρέα με καλούς φίλους του.

Μόνο που η γυναίκα του δεν ήξερε ότι θα μείνει διήμερο μακριά από το σπίτι ο Αντριάνο και έτσι όταν επέστρεψε έγινε μεγάλος καυγάς.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως εξαιτίας αυτού το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί με τον γάμο του να διαρκεί μόνο 24 ημέρες!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X