Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης Ερατούς : «Ήρθες γαμημ@@@ δολοφόνε, να σαπίσεις πού@@@!»

Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης Ερατούς : «Ήρθες γαμημ@@@ δολοφόνε, να σαπίσεις πού@@@!»

Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης Ερατούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την οργή της μητέρας και άλλων συγγενών της 24χρονης Ερατούς η οποία τον Μάιο του 2019 έπεσε νεκρή από τα πυρά καραμπίνας που κρατούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της προκάλεσε η άφιξη του κατηγορούμενο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου που εδρεύει στη Μυτιλήνη μετά από αναβολή της δίκης τον περασμένο Μάρτιο.

«Ήρθες γαμημ@@@ δολοφόνε, πού@@@, αυτοκτόνα ρε. Να σαπίσεις ρε». είπαν, μεταξύ άλλων, οι οργισμένοι συγγενείς της 24χρονης ορισμένοι εκ των οποίων εκτόξευσαν και ύβρεις κατά του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, η πλευρά του κατηγορούμενου ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή, όπως είχε κάνει και στις 14 Μαρτίου, με την αιτιολογία ότι έχει άλλη υπόθεση στην Πάτρα.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της Ερατούς χαρακτήρισε «καταχρηστικό» το αίτημα τονίζοντας ότι η οικογένεια της δολοφονημένης κοπέλας ήρθε για δεύτερη φορά με δικά της έξοδα από την Αθήνα.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X