Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που θα πάει στο Survivor - «Ψηφίστε με στον τελικό»

Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος που θα πάει στο Survivor - «Ψηφίστε με στον τελικό»

Έσπασε την συμφωνία με τον Ατζούν και ανακοίνωσε πως πάει...Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όχι μόνο αποκάλυψε πως έχει υπογράψει και ότι θα βρίσκεται στο All Star, κάτι που έχει δεσμευτεί από την παραγωγή να μην κάνει, αλλά ζήτησε On camera από τον κόσμο να τον στηρίξουν για να πάρει το μεγάλο έπαθλο!

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει ζητήσει από τους παίκτες να μην επιβεβαιώνουν τίποτα και για αυτό όλοι να… κρύβονται όταν βλέπουν τις κάμερες, ωστόσο βρέθηκε ο πρώτος που έσπασε το «εμπάργκο»!
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όπως ο ίδιος ανακοίνωσε είναι ο πρώτος παίκτης του Survivor All Star ο οποίος επιβεβαίωσε on camera τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Μόλις πέντε χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του στο Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους πιο δημοφιλείς παίκτες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ριάλιτι επιβίωσης.
Μέσα από το κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster)στο youtube , με τον οποίο πήγαν και στο Asia Express, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε: «Εσείς που βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα στο Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; (…) Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ότι έγινε στο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω», είπε σχετικά!

Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X