ΑΕΚ: Η κίνηση του Καντζούρη που μπορεί να δείχνει και πράγματα για το μέλλον

ΑΕΚ: Η κίνηση του Καντζούρη που μπορεί να δείχνει και πράγματα για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Καντζούρης χρησιμοποίησε ένα σχήμα που δεν είχαμε ξαναδεί

Η ΑΕΚ κέρδισε τον κρίσιμο αγώνα με τον Προμηθέα και ο Ηλίας Καντζούρης προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς ζωής ή θανάτου με την Ρέτζιο Εμίλια την Τετάρτη στα Άνω Λιόσια.
Ένας αγώνας που αν τον κερδίσει η ΑΕΚ θα μεγαλώσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ αντίθετα σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Βλέποντας τον αγώνα απέναντι στον Προμηθέα, πρέπει να εστιάσουμε σε μια κίνηση του Ηλία Καντζούρη που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Στο 4ο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ξεκίνησε με μια ψηλή πεντάδα που είχε ως small forward τον ΜακΓκρίφ, power forward τον Μάντσεν και σέντερ τον Μίτσελ. Με αυτό τον τρόπο, ο προπονητής της ΑΕΚ, ήθελε να ματσάρει το μέγεθος και τα ύψη των παικτών του Προμηθέα και πραγματικά τα κατάφερε, πιέζοντας στην άμυνα. Ένα σχήμα που μπορεί να χάνει σε δημιουργία, όμως κερδίζει σε ύψος και ριμπάουντ στις 2 ρακέτες.

Αυτή η κίνηση ίσως μας αποκάλυψε και κάποιες σκέψεις του Ηλία Καντζούρη ως αναφορά την χρησιμοποίηση του Μάιλς στο άμεσο μέλλον, αφού είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις των forward, ανάλογα με το σχήμα που θα παραταχθεί. Ίσως η κακή κατάσταση που βρίσκεται ο Γουίλιαμς τον τελευταίο καιρό, κάνει τον προπονητή της ομάδας να σκέφτεται και εναλλακτικά σενάρια που θα του δώσουν άλλες επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Μένει να δούμε την Τετάρτη αν θα χρησιμοποιηθεί ξανά αυτό το σχήμα που θα είναι και ο Μάιλς διαθέσιμος ή ήταν κάτι ειδικό για τον αγώνα με τον Προμηθέα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X