AEK B': Με αρκετές απουσίες κόντρα στην Καλλιθέα σήμερα (15:15, LIVE σχολιασμος enwsi.gr)

Φιλικό με την Κηφισιά την Τετάρτη (26/10) για την ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Ψάχνει την νίκη η ΑΕΚ Β' αν και μισή λόγω απουσιών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει σήμερα η ΑΕΚ Β’  (15:15, ΕΡΤ 3, LIVE σχολιασμος enwsi.gr) για το πρωτάθλημα της Super League 2, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η Ένωση, θα παραταχτεί με αρκετές αλλαγές εξαιτίας των απουσιών κομβικών παικτών, αποσκοπεί όμως στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα την «ξεκολλήσει» από την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την πρώτη τους νίκη εναντίον του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, με το ηθικό να έχει πλέον αναπτερωθεί θέλοντας έτσι να κτίσουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα λόγω των γνωστών απουσιών όπου βρίσκονται στην Ολλανδία για την μίνι προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα. Παρόλα αυτά, θα μπορεί να υπλογίζει στον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος πήρε εκτάτως το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να κάτσει κάτω από τα…«γκολ ποστ», αφού δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος τερματοφύλακας.

Η Καλλιθέα, προέρχεται από ήττα από την Κηφισιά, ενώ παρελθόν από τον πάγκο της αποτελεί και ο Λεωνίδας Βόκολος, με την θέση του να παίρνει ένας πρώην «κιτρινόμαυρος», ο Γιώργος Σίμος.

Διαιτητής ορίστηκε ο Αλιάγας (Δυτ. Αττικής), ενώ θα έχει για βοηθούς τους  Ισσά (Αθηνών) και  Γουρνιά (Ανατ. Αττικής).

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X