Αλμέιδα για Φερνάντες: «Είναι έξυπνος και ποιοτικός – Σημαντικό για εμάς να μάθει και το ανασταλτικά κομμάτι στο βαθμό που θέλουμε»

Αλμέιδα για Φερνάντες: «Είναι έξυπνος και ποιοτικός – Σημαντικό για εμάς να μάθει και το ανασταλτικά κομμάτι στο βαθμό που θέλουμε»
Photo Credits: INTIME

Οτι είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τον Πάολο Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάολο Φερνάντες ήταν το νέο πρόσωπο στην ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα στην χειμερινή προετοιμασία στην Ολλανδία.

Ο Ισπανός έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με την Ένωση, έπαιξε χθες το πρώτο του φιλικό με την φανέλα της ΑΕΚ και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους με το υψηλό επίπεδο τεχνικής του. Ο Ματίας Αλμέιδα θα τον έχει στη διάθεση του από την 1η Ιανουαρίου 2023 για να μπορεί να τον χρησιμοποιεί σε επίσημο ματς και χθες από το Μπουργκ Χάαμστεντε μίλησε για τον Φερνάντες και τι είδε και θέλει από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά ο Ματίας Αλμέιδα για τον Πάολο Φερνάντες:

-Είδαμε τον Πάολο Φερνάντες το πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε στην ομάδα, μοιάζει σαν να είναι καιρό στην ΑΕΚ, πως τον είδατε εσείς;

«Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Είναι ένας παίκτης, με ποιότητα. Όμως, πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, είναι και το ανασταλτικό κομμάτι που φυσιολογικά δεν μπορεί να το έχει ακόμα στο βαθμό που το έχουν οι συμπαίκτες του. Σήμερα, ήταν το πρώτο ματς που έπαιξε μαζί μας μετά από λίγες μέρες προπονήσεων, αλλά σίγουρα, τον επιλέξαμε να έρθει επειδή τα χαρακτηριστικά που έχει τα θέλουμε στην ομάδα και τώρα, πρέπει να τον δουλέψουμε για να αποκτήσει και το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Σίγουρα, θα έχει μεγάλη και γρήγορη πρόοδο, γιατί μιλάω πάρα πολύ μαζί του. Βοηθάει και η κοινή γλώσσα που μιλάμε οπότε μαθαίνει γρήγορα, είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας. Πέρασε όλα τα τεστ φυσικής κατάστασης, είναι σε καλή φόρμα, έχει καλή ψυχολογία και είναι πολύ σημαντικό ότι το γκρουπ τον δέχτηκε πολύ καλά».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X