Βενγκέρ: «Έπαιξαν καλύτερα οι ομάδες που ήταν συγκεντρωμένες στο ποδόσφαιρο και δεν πήγαν για πολιτική επίδειξη»

Βενγκέρ: «Έπαιξαν καλύτερα οι ομάδες που ήταν συγκεντρωμένες στο ποδόσφαιρο και δεν πήγαν για πολιτική επίδειξη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρεσέν Βενγκέρ σε μια… μικρή ανασκόπηση της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ τόνισε πως προκρίθηκαν οι ομάδες που ήταν συγκεντρωμένες στο ποδόσφαιρο και δεν πήγαν στο Κατάρ για πολιτική επίδειξη, αφήνοντας προφάνως αιχμές σε Γερμανία και Ιράν.

Το σχόλιο του για όσα είδαμε στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός και νυν επικεφαλής της FIFA για την παγκόσμια ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, τόνισε πως προκρίθηκαν οι ομάδες που είναι πλήρως συγκεντρωμένες στο ποδόσφαιρο, αναφέροντας ως παραδείγματα τη Γαλλία, τη Βραζιλία και την Αγγλία, ενώ έμειναν εκτός χώρες που πήγαν στο Κατάρ για να κάνουν πολιτική… επίδειξη.

Προφανώς ο 73χρονος άλλοτε τεχνικός της Άρσεναλ αναφερόταν στη Γερμανία, οι παίκτες της οποίας στο πρώτο τους ματς φωτογραφήθηκαν με κλειστά στόματα, ως ένδειξη δαιμαρτυρία για τους περιορισμούς των Καταριανών αλλά και στο Ιράν. Οι ποδοσφαιρσιτές του Κεϊρόζ, προεξέχοντος του αρχηγού Εχσάν Χατζισαφί, έστειλαν το μήνυμα τους για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους αναφορικά με τα δικαιώματα των γυναικών.

«Ομάδες όπως η Γαλλία, η Βραζιλία και η Γερμανία έπαιξαν καλά στα πρώτα τους παιχνίδια. Έπαιξαν καλύτερα οι ομάδες που ήταν πνευματικά προετοιμασμένες να επικεντρωθούν στη διοργάνωση και δεν πήγαν γιαπολιτική επίδειξη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρσέν Βενγκέρ.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X