Μουντιάλ 2022: Με σόου Μπαπέ και περίπατο επί της Πολωνίας (3-1), οι Γάλλοι στην οκτάδα (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Με σόου Μπαπέ και περίπατο επί της Πολωνίας (3-1), οι Γάλλοι στην οκτάδα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με σόου Μπαπέ η Γαλλία πέρασε με περίπατο την Πολωνία (3-1) και προκρίθηκε στους «8»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σόου Μπαπέ η Γαλλία είναι στην οκτάδα έπειτα από περίπατο επί της Πολωνίας (3-1)!

Mατσάρα με τα όλα της το α’ μέρος ανάμεσα στη Γαλλία και την Πολωνία με φάσεις εκατέρωθεν για τις δύο ομάδες.

Στο 13′ η Γαλλία απείλησε πρώτη με τη βολίδα του Τσουαμενί για να απαντήσουν οι Πολωνοί στο 21′ με σουτάρα του Λεβαντόφσκι που πέρασε μόλις άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα η παγκόσμια πρωταθλήτρια απείλησε εκ νέου. Ο Γκριεζμάν πέρασε την μπάλα στον Ντεμπελέ, εκείνος την έσπασε στον Ζιρού, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 0-0 παρέμενε με την Πολωνία να έχει νέα φάση στο 35′ σε σουτ του Ζιελίνσκι με τη Γαλλία να απαντά στο 36′ με σουτ του Μπαπέ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Και φθάνουμε στο 38′, όπου οι Πολωνοί έχασαν απίστευτη ευκαιρία. Ήταν το γύρισμα του Μπερεζίνσκι , έδιωξε με το πόδι ο Γιορίς, ο Ζιελίνσκι πήρε το ριμπάουντ, με τον Βαράν να διώχνει τελευταία στιγμή. Μία φάση, πραγματικά, όπου η Πολωνία έδειξε στη Γαλλία ότι θα πρέπει απόψε να «ματώσει» αν θέλει να περάσει στα προημιτελικά.

Στο 44′, όμως, ήρθε η φάση να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Ζιρού έκανε το 1-0 για τους «τρικολόρ» και έγινε με 52 γκολ ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας.


Στο β’ μέρος η Γαλλία μπήκε με ορμή, με ένταση. Έψαξε το 2ο γκολ, έκανε κάποιες φάσεις και εν τέλει βρήκε το 2-0 με τον Κιλιάν Μπαπέ στο 74′. Ο άσος της Παρί εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ντεμπελέ και με υπέροχο πλασέ, ψύχραιμη εκτέλεση έδωσε αέρα δύο γκολ στους «τρικολόρ».


Για να έρθει στο 90′ ο Κιλιάν Μπαπέ να βάλει ακόμη ένα γκολ, να φθάσει τα εννέα σε Μουντιάλ και να γράψει το 3-ο υπέρ της Γαλλίας!


Η Πολωνία έψαξε το γκολ της τιμής, κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ουπαμεκανό και ο Λεβαντόφσκι με τη δεύτερη προσπάθεια από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1.


Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χεσούς Βαλενσουέλα από τη Βενεζουέλα, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τσουαμενί  – Μπερεζίνσκι

Οι συνθέσεις:

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Λιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Ραμπιό, Τσουαμενί (67′ Φοφανά), Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (76′ Κομάν), Ζιρού (76′ Τιράμ), Μπαπέ.

Πολωνία (Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς): Σέζνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ (88′ Γκροσίτσκι), Μπερεζίνσκι, Σ. Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (71′ Μπιέλικ), Φρανκόφσκι (88′ Μπέντναρεκ), Ζιελίνσκι, Kαμίνσκι (71′ Ζαλέφσκι), Λεβαντόφσκι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X