Κιβωτός του κόσμου: Δυσχεραίνει τη θέση του ο πατήρ Αντώνιος…

Κιβωτός του κόσμου: Δυσχεραίνει τη θέση του ο πατήρ Αντώνιος…

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με τον πατήρ Αντώνιο να δυσχεραίνει τη θέση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο πάτερ Αντώνιος να μίλησε σε δικούς του ανθρώπους και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star να ακούστηκαν για πρώτη φορά οι αντιδράσεις του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, όμως η μέχρι τώρα στάση του δεν επιβεβαιώνει όσα από το ρεπορτάζ φέρεται να δήλωσε.

Ο πάτερ Αντώνιος οποίος ελέγχεται για τέσσερα κακουργήματα, υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μεταξύ άλλων φέρεται να είπε «Δεν περίμενα μετά από τόσο προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως».

Ωστόσο από τα ρεπορτάζ ο πάτερ Αντώνιος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί και να μην εμφανίζεται. Μάλιστα σύμφωνα με το Mega όσο διαρκούν οι έρευνες στην Κιβωτό του Κόσμου το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ απομάκρυνε το ζευγάρι από τις εγκαταστάσεις της.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X