ΑΕΚ-Σερένγκ: Εξαλλος ο Αλμέιδα με τον διαιτητή, έσπευσε να τον ηρεμήσει ο Αραούχο (VIDEO)

ΑΕΚ-Σερένγκ: Εξαλλος ο Αλμέιδα με τον διαιτητή, έσπευσε να τον ηρεμήσει ο Αραούχο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη στιγμή που εκνευρίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άναψαν τα αίματα στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Σερένγκ, με τον Ματίας Αλμέιδα να γίνεται έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Μόνο ήρεμα δεν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του φιλικού της ΑΕΚ με την Σερένγκ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σέρχιο Αραούχο έκαναν αρκετά δυνατό μαρκάρισμα. Οι παίκτες της Σερένγκ αντέδρασαν και πήγαν αρκετά επιθετικά απέναντί του, με τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης να εκνευρίζεται.


Στη συνέχεια ακολούθησε μια μίνι… σύρραξη με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στην μέση και το θέμα να λήγει. Φυσικά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έμεινε άπραγος, καθώς εκνευρίστηκε έντονα με τον διαιτητή που επέτρεψε στους παίκτες της Σερένγκ να «επιτεθούν» έτσι στον παίκτη του.

Ο Αλμέιδα συνέχισε να μιλάει έντονα στον διαιτητή, με τους Αραούχο – Φερνάντες να τον συγκρατούν και τελικά να τιμωρείται με κίτρινη όπως και ο Αργεντίνος παίκτης της Ένωσης.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X