Σκάρπα ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε την απόκτησή του η Νότιγχαμ Φόρεστ

Σκάρπα ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε την απόκτησή του η Νότιγχαμ Φόρεστ
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του Σκάρπα που ήταν για να έρθει και στον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η Νότιγχαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα έκανε επίσημα γνωστή η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 28χρονος επιθετικός μέσος θα ενταχθεί στον αγγλικό σύλλογο την 1η Ιανουαρίου 2023 μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παλμέιρας, ενώ με τη Φόρεστ υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2026.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο για μένα», είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Σκάρπα και πρόσθεσε:

«Είναι μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Από μικρό παιδί ήταν πάντα μια φιλοδοξία να παίξω στην Ευρώπη και το όνειρό μου είναι να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ.

Είμαι τεχνικός παίκτης, αλλά επίσης έχω αναπτύξει το παιχνίδι μου αμυντικά τις τελευταίες δύο σεζόν. Είμαι πολύ αφοσιωμένος, εργάζομαι σκληρά και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω τώρα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νότιγχαμ ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει έξι ημέρες για τη χειμερινή προετοιμασία της και θα δώσει φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X