Καλίντα Πόπαλ: «Ευγνωμοσύνη για την ΑΕΚ, έχει τις αξίες που είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Καλίντα Πόπαλ: «Ευγνωμοσύνη για την ΑΕΚ, έχει τις αξίες που είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Η Καλίντα Πόπαλ, ιδρυτής του Girl Power Organisation στη Δανία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, του Leadership Program του Girl Power Academy Greece της ΑΕΚ, βρέθηκε και η Καλίντα Πόπαλ.

Πρόκειται για την ιδρύτρια του Girl Power organisation στη Δανία, ενώ να σημειώσουμε πως είναι πρώην αρχηγός της εθνικής Αφγανιστάν, η οποία έσταξε… μέλι για την ΑΕΚ τονίζοντας:

«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι εδώ. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως θα έφτανε η στιγμή που μια μεγάλη προσφυγική ομάδα θα μας αγκάλιαζε και θα ήμουν εδώ. Έχω ευγνωμοσύνη για την ΑΕΚ. Έχει τις αξίες που είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους και να έχουν όλοι ευκαιρίες ανεξάρτητα από φύλο, φυλή, εθνικότητα, χρώμα. Είναι περήφανη που είμαι εδώ».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X