ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε μια σημαντική νίκη με τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ με μια ψυχωμένη εμφάνιση κέρδισε δύσκολα τον Προμηθέα και πήρε ανάσα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Αγωνίστηκε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Τιμ Φρέιζιερ: Μέχρι την τελευταία περίοδο είχε τις γνωστές του επιπολαιότητες και κάποιες κακές επιλογές, όμως στο τέλος έβγαλε προσωπικότητα και πέτυχε 2 πολύ κρίσιμα τρίποντα που βοήθησαν να πάρει την νίκη η ΑΕΚ.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ο ΜακΓκρίφ είχε την γνωστή προσπάθεια στην άμυνα αλλά ήταν και πάλι αρκετά άστοχος. Στην 4η περίοδο χρησιμοποιήθηκε στο ‘3’ για να ματσάρει το μέγεθος των παικτών του Προμηθέα και έβαλε το κρίσιμο τρίποντο για να πάει η διαφορά στους 7 πόντους.

Δημήτρης Φλιώνης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον αρχηγό της ΑΕΚ, που ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ και επιθετικά είχε τις στιγμές του, δείχνοντας πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ, δεν τον βοηθούσε και το μέγεθος των αντιπάλων και δικαίως έμεινε στον πάγκο την τελευταία περίοδο.

Αντρέας Πετρόπουλος: Για τα 5 λεπτά που αγωνίστηκε, προσπάθησε αμυντικά ενώ πέτυχε και ένα καλάθι από ωραίο συνδυασμό.

Κώστας Παπαδάκης: Προσπάθησε να δώσει ρυθμό στην επίθεση, πίεσε όσο μπορούσε στην άμυνα αφού είχε διάθεση, όμως το λάθος που έκανε στο τέλος της 3ης περιόδου που άφησε χρόνο στον Προμηθέα για να ευστοχήσει ο Μουράτος από την σέντρα είναι από αυτά που πρέπει να διορθώσει.

Νίκος Περσίδης: Δεν αγωνίστηκε.

Άλεξ Μάντσεν: Το καλύτερο παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό για τον Φινλανδό, που ήταν συγκεντρωμένος, τελείωσε πολύ ωραία τις φάσεις στην επίθεση ενώ και αμυντικά ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Θα χρειαστεί να αποκτήσει σταθερότητα σε αυτήν την απόδοση.

Πάνος Φιλιππάκος: Ο Έλληνας φόργουορντ, πήρε κάποια επιπόλαια σουτ αλλά έδωσε ενέργεια στην ομάδα.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ σήμερα. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που η ομάδα δεν τον εκμεταλλεύτηκε, στο 2ο πήρε παραμάζωμα τους ψηλούς του Προμηθέα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την νίκη.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Στρέλνιεκς σκόραρε από την περιφέρεια, είχε καλές επιλογές όμως τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο τέλος.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ, θέλησε να ανοίξει το ροτέισον σήμερα και να πάρει πράγματα και από τους Έλληνες του ρόστερ. Δοκίμασε σε όλο το 4ο δεκάλεπτο ένα ψηλό σχήμα με τον ΜακΓκρίφ στο 3, τον Μάντσεν στο 4 και τον Μίτσελ στο 5 που λειτούργησε και με αυτό γύρισε το παιχνίδι και πήρε μια σημαντική νίκη. Πρέπει να βρει περισσότερες λύσεις για να μην κολλάει η ομάδα και να πάρει περισσότερα πράγματα από τους γηγενείς παίκτες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X