Μόνη στην 4η θέση η ΑΕΚ- Μεγάλη νίκη (10-7) με επί του Εθνικού

Εικόνες από το ΑΕΚ - Εθνικός
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ πήρε σημαντική νίκη με 10-7 επί του Εθνικού και βρίσκεται μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 10-7 του Εθνικού για την 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου πραγματοποίησε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της άνοδο και πήρε τη νίκη που την έφερε μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο για… πανηγυρισμούς καθώς την προσεχή Τετάρτη (07/12, 17:30) ταξιδεύει στη Χίο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ το Σάββατο (10/12, 19:30) φιλοξενεί στο μεγάλο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό, για την 11η και 12η αγωνιστική αντίστοιχα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ σκόραρε στα 45″ με τον Κοκκινάκη, με τους φιλοξενούμενουνς να απαντούν στην αμέσως επόμενη επίθεση (1-1). Ακολούθησε ένα φοβερό σερί του «Δικεφάλου» με 3-0, με τέρματα των Αράγια, Κοκκινάκη και Μαρινάγη, με τους «κιτρινόμαυρους» να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον παίκτη παραπάνω, αλλά και τις τρομερές επεμβάσεις του Καραμπέτσου (4-1). Οι Πειραιώτες μείωσαν σε 4-2, όμως στο φινάλε ο Βούκσεβιτς με πολύ όμορφο γκολ διαμόρφωσε το 5-2.

Στο β’ οκτάλεπτο, ο Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι, εν μέσω αποθέωσης. Στην άλλη πλευρά της πισίνας, ο Κοκκινάκης με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 6-2. Η άμυνα της ΑΕΚ συνέχισε να βάζει δύσκολα στους φιλοξενούμενους και ο Αράγια με δύο διαδοχικά τέρματα «εκτόξευσε» τη διαφορά στα 6 γκολ (8-2).

Με την έναρξη του γ’ οκταλέπτου, οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γρήγορο γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και το πέτυχαν. Αρχικά μείωσαν σε 8-4, με δύο διαδοχικά τέρματα, με τον Αράγια να δίνει μεγάλη επιθετική ανάσα με τρομερό σουτ από μακριά (9-4). Ο Εθνικός απάντησε με νέο 2-0 σερί, μειώνοντας σε 9-6, 2′ πριν το τέλος της περιόδου. Ακολούθησαν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, όμως 44″ πριν τη λήξη, ο Μαρινάγης εκμεταλλευόμενος τον παίκτη παραπάνω σκόραρε για το 10-6, το οποίο και διατήρησε με νέα σπουδαία επέμβαση ο Καραμπέτσος.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» κυνήγησαν στο να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ ο Καραμπέτσος είπε «όχι» σε 3 περιπτώσεις που το γκολ φαινόταν βέβαιο! Το μοναδικό τέρμα της περιόδου σημειώθηκε από τους φιλοξενούμενους στα τελευταία δευτερόλεπτα, με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει τη νίκη με 10-7.

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-0, 2-4, 0-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης 3, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Αβαγιανός, Μαρινάγης 2, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Ζωγράφος, Βαλλιανάτος.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X