ΑΕΚ: Μπήκε σε περιπέτειες μετά τη νέα ήττα (11-8) από τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Μπήκε σε περιπέτειες μετά τη νέα ήττα (11-8) από τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 11-8 από τον ΠΑΟΚ στο «Ποσειδώνιο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήττα που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση γνώρισε η ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από τον ΠΑΟΚ (11-8) για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» παρ’ ότι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κυνήγησαν μέχρι τέλους το τρίποντο, τελικά έμειναν με άδεια χέρια, γεγονός που τις αφήνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Aκόμα κι έτσι, στην ΑΕΚ έχουν αρκετά παράπονα από την αντιμετώπιση που είχαν, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Μίσιτς αποβλήθηκε από το α’ οκτάλεπτο!

Φυσικά, το Πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα, ωστόσο χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη, καθώς η εμφάνιση της ομάδας ήταν ιδιαίτερα καλή κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στα μέτρα του «Δικεφάλου».

Η «Ένωση» έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Εθνικό την επόμενη αγωνιστική (14/12), ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με το Περιστέρι εκτός έδρας (17/12), με το οποίο θα οδηγηθούμε στις διακοπές για τις γιορτές, επιστρέφοντας με νέο ντέρμπι, εντός έδρας αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λάρισα (07/01).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι «κιτρινόμαυρες» αν και είδαν τον προπονητή τους να αποβάλλεται από την πρώτη κιόλας περίοδο (!), δεν επηρεάστηκαν, τα έδωσαν όλα και έμειναν κοντά στο σκορ (5-4). Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχες κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ με 8-5. Με πολύ καλές άμυνες και σωστές επιλογές στην επίθεση, η ΑΕΚ μείωσε σε 8-7, 5:42 πριν το φινάλε. Σε εκείνο το σημείο η τύχη ευνόησε τον ΠΑΟΚ, βρήκε 3 διαδοχικά τέρματα, ξέφυγε στο σκορ με 11-7, με την ΑΕΚ απλώς να μειώνει σε 11-8 στο φινάλε.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 11-8
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-1, 3-3
ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 1, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Μαχίλη, Φραγκιά 3, Λαμπρούση, Στόγιου, Δαραβίγκα, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 5, Ταυρίδου.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι, Λελελέι 2, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου 4, Φέλλα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X