Σάλος στην Πάτρα επειδή μια γυναίκα παίζει τον «Μότσαρτ» και φιλιέται με μία άλλη

Σάλος στην Πάτρα επειδή μια γυναίκα παίζει τον «Μότσαρτ» και φιλιέται με μία άλλη

Σάλος στην Πάτρα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομοφοβικές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Πάτρα εξαιτίας μίας παράστασης, όπου μια γυναίκα παίζει τον «Μότσαρτ» και φιλιέται με μία άλλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Ρηγόπουλου για την εφημερίδα Πελοπόννησος θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί μεταξύ σχολείων και γονέων για παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ.

Διευθυντές σχολείων της Πάτρας, μετά από οργισμένες αντιδράσεις γονέων, αποφασίζουν να μην στείλουν τις τάξεις τους, στις καθημερινές παραστάσεις της παιδικής σκηνής της τοπικής μας αυλαίας, ενώ και εκπαιδευτικοί φαίνεται να διαφωνούν με την επιλογή ανάθεσης ανδρικού ρόλου, σε γυναίκα. Διευθυντής σχολικού συγκροτήματος της Πάτρας, που για ευνόητους λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, μιλώντας στην «Π», εξηγεί:
«Μας τηλεφωνούν μαμάδες και μας ρωτούν με αγωνία και ενόχληση, τι θα πρέπει να απαντήσουν στα παιδιά τους που έχουν δει την παράσταση, όταν τους ρωτούν «γιατί ο Μότσαρτ, είναι γυναίκα;» και «πώς γίνεται μία γυναίκα, να παντρεύεται μια άλλη γυναίκα;». Εχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση. Και πώς μπορείς να δώσεις μια κατάλληλη εξήγηση για το ευαίσθητο αυτό θέμα, σε παιδιά ηλικίας 6 και 8 χρόνων; Οπως καταλαβαίνετε, άλλο είναι το μοντέλο της οικογένειας που έχουν ως πρότυπο τα παιδιά. Εκτός κι αν γίνεται εσκεμμένα, ακριβώς για να αλλάξουν στα μάτια και την συνείδηση των παιδιών, αυτά τα πρότυπα, στο όνομα της αμφισεξουαλικότητας και της ομοφυλοφιλίας…».
Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X