Ολυμπιακός: Πρόταση της Ράκοβ για τον Άβιλα

Ολυμπιακός: Πρόταση της Ράκοβ για τον Άβιλα
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση από την πολωνική Ρακόβ για τον Άβιλα, ο οποίος δεν υπολογίζεται αυτή τη στιγμή από την ομάδα του Πειραιά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ράκοβ του Στράτου Σβάρνα κινείται για την απόκτηση του Άβιλα από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυπελλούχος Πολωνίας βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού οπισθοφύλακα και «χτύπησε» την πόρτα των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή καταθέτοντας μάλιστα επίσημη πρόταση.

Ο Άβιλα δεν βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στην μίνι προετοιμασία που λαμβάνει χώρα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, αφού δεν υπολογίζεται πλέον από τους ερυθρολεύκους και είναι πιθανό, αν οι δύο πλευρές τα βρουν, να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρακόβ.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως ο Άβιλα πληρώνει επί της ουσίας το λάθος που έκανε στο πέναλτι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με τον βαθμό, αν και θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα των «πράσινων».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X