AEK: Δοκιμή με Σιντιμπέ αριστερά και ερωτηματικό για μία θέση

AEK: Δοκιμή με Σιντιμπέ αριστερά και ερωτηματικό για μία θέση
Photo Credits: INTIME

Τι ΑΕΚ περιμένουμε να δούμε αύριο σύμφωνα με την σημερινή δοκιμή του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ έγινε στο Scharendijke αφού ήταν απαραίτητη η «μετακόμιση» λόγω γηπέδου.

Η Ένωση δούλεψε αρκετά στην ενεργοποίηση της ομάδας ελέω της παγωνιάς που έφτασε να αγγίζει το μηδέν και εν συνεχεία ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε επισταμένα στην τακτική. Κάτι που δεν συνηθίζει, ωστόσο το έκανε παραμονή του αυριανού φιλικού με την Σερένγκ.

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι χωρίστηκαν σε αμυντικές 4άδες, 4 επιθετικούς και από δύο ακραίους. Η μπάλα πήγαινε από τους επιθετικούς στα άκρα, εκεί όπου οι δύο ακραίοι είχαν να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο μπακ και να σεντράρουν μέσα στην περιοχή, εκεί όπου υπήρχαν οι τρεις υπόλοιποι αμυντικοί και τρεις επιθετικοί. Επίσης, είχαν και 3 εμπόδια μπροστά τους, με στόχο να κάνουν ψηλή σέντρα. Η άσκηση αυτή κράτησε για αρκετή ώρα και ενδιαφέρον έχει το πως χώρισε την ομάδα ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος κόουτς στην άμυνα είχε τις 4άδες: δεξί μπακ Ρότα, αριστερό μπακ Σιντιμπέ και στόπερ Μουκουντί-Μήτογλου και δεξί μπακ Ραντόνια, αριστερό μπακ Παρράς και στόπερ Τζαβέλλα-Ντάικο. Οι επιθετικοί ήταν Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ και Κοσίδης, από αριστερά σέντραραν Μάνταλος-Μουστακόπουλος και από δεξιά οι Φερνάντες-Γιόνσον.

Έτσι και σε συνδυασμό με ότι δοκίμασε χθες ο Αλμέιδα, ο Σιντιμπέ αναμένεται να πάρει στο αυριανό φιλικό θέση αριστερού μπακ, με τον Ρότα δεξιά, τον Μήτογλου και τον Μουκουντί στα στόπερ, τον Γιόνσον κόφτη και από εκεί και πέρα δεξιά αναμένεται να είναι ο Φερνάντες, με φορ τον Γκαρσία και πίσω του τον Αραούχο.

Σε μία εκ των δύο θέσεων που απομένουν, θα είναι σίγουρα ο Μάνταλος. Αν πάει αριστερά, στον άξονα θα είναι ένας εκ των Φράνσον-Μουστακόπουλου. Αν αντιθέτως πάει στον άξονα, δεν αποκλείεται αριστερά να δούμε τον νεαρό Παρρά.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X