ΑΕΚ: Εντός έδρας ήττα (2-4) από τον Λεβαδειακό για την Κ17

ΑΕΚ: Εντός έδρας ήττα (2-4) από τον Λεβαδειακό για την Κ17
Photo Credits: INTIME

Η Κ17 της ΑΕΚ πλήρωσε ένα «καταστροφικό» δεύτερο ημίχρονο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εντός έδρας ήττα (2-4) γνώρισε η Κ17 της ΑΕΚ από την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Η Ενωση ήταν πολύ ανώτερη στην έναρξη της αναμέτρησης και με καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίζει 2-0 στο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Ελέζι στο 23′ και Ανδριώτης στο 38′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η… κατηφόρα για την ΑΕΚ, μιας και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, αξιοποιώντας κυρίως το ψηλό παιχνίδι και τις στημένες φάσεις.

Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 63′ με γκολ του Θεοδώρου, ενώ έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 73′ με τον Τζεμπελίκο. Το 2-3 έγινε στο 76′ με σκόρερ τον Τζαντζά και το σκορ έκλεισε ο Θεοδώρου στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (84′ Ζούλιας) Ψυρόπουλος, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Ντάνι, Παλαιολόγου, Κολιμάτσης (84′ Χατζηροδίτης) Νώα (72′ Ράπτης) Ανδριώτης (72′ Αβράσογλου) Ελέζι (62′ Δασκαλόπουλος).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X