Πειρατικές αιχμές (2 Δεκεμβρίου 2022)

Πειρατικές αιχμές (2 Δεκεμβρίου 2022)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι πάλι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

✓ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ Α.Ε.Κ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ για να την μαχαιρώσουν πισώπλατα οι κάθε είδους λακέδες του “συστήματος”. Αυτά τα… “φυντάνια” δεν γνωρίζουν από διακοπές, σχόλες και αργίες! Απεναντίας καραδοκούν μέρα και νύχτα, καθώς επεξεργάζονται σχέδια, από τα λαγούμια που βρίσκονται, για να ανακόψουν ύπουλα την πορεία της Α.Ε.Κ προς τον Τίτλο. Για το πως και το που θα τοποθετήσουν “νάρκες” και πότε θα εκτοξεύσουν “τορπίλες” κατά της Ομάδας μας. Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ θα πρέπει να είναι “ετοιμοπόλεμη”! Αφού ΠΛΕΟΝ έχουμε Διοίκηση μάχιμη και όχι άβουλα και άτολμα “τσίρκα” (όπως κάποτε).
✓ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ και προτού ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα. Πρώτον, γιατί δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε στιγμή. Δεύτερον, γιατί όσα περισσότερα “καμπανάκια” ηχούν εγκαίρως τόσο το καλύτερο. Τρίτον, γιατί όποιος κοιμάται ακόμη και τις νύχτες με ανοιχτά τα μάτια χαμένος δεν βγαίνει. Και τέταρτον, διότι η επανάληψις είναι μήτηρ μαθήσεως!!!

✓ Η Α.Ε.Κ ΟΦΕΙΛΕΙ, πέρα όλων των υπολοίπων που προαναφέραμε, να κινηθεί και Στρατηγικά! Όπερ σημαίνει να δημιουργήσει μέτωπο! Δηλαδή, να συσπειρώσει γύρω της όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου και να οικοδομήσει συμμαχίες με όλους όσους αδικούνται, με όλους όσους έχουν λόγους να είναι απέναντι από το ένοχο κατεστημένο και να τεθεί η ίδια επικεφαλής της Μεγάλης Σύγκρουσης με τη Σαπίλα του Συστήματος! Κατ’ αυτό τον τρόπο και η ίδια θα είναι πιο δυνατή ενώ παράλληλα θα προσφέρει υπηρεσίες και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε πως η Ομάδα της Προσφυγιάς ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά θεωρούμε πως θα πρέπει να το κάνει ακόμη πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο δυναμικά!

✓ Α.Ε.Κ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  Προσφυγιά, Μνήμες, Ιστορία, Εντιμότητα, Ήθος, Λεβεντιά, Μάχη, Ψυχή, Δικαιοσύνη και τόσα άλλα ακόμη που ποτέ δεν θα καταλάβουν και ιδίως δεν θα νιώσουν οι “αλλόθρησκοι”. Ε, τι να κάνουμε, δεν έχουν όλοι την Τιμή να είναι οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, με την πιο σπουδαία και συγκινητική Ιστορία!

✓ ΠΑΟΛΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ: ένας αξιόλογος παίχτης, βιρτουόζος της μπάλας, ήρθε να ενισχύσει την Ομάδα μας. Πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία και την κλάση του Φερνάντεζ και περιμένουμε να τον δούμε να ξεδιπλώνει το αδιαμφισβήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο του προς όφελος της Α.Ε.Κ. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να ζήσει μεγάλες στιγμές, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διακρίσεις, με τη φανέλα της Ένωσης!

✓ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ για το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί εντός της Ομάδας, τόσο ανάμεσα στους παίκτες όσο και μεταξύ αυτών και του τεχνικού τιμ. Ελπίζουμε ότι όσα θετικά πληροφορούμαστε να είναι έτσι ακριβώς, διότι η αρμονική συνεργασία και η καλή ατμόσφαιρα ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία που με τη σειρά της είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την εύρυθμη λειτουργία της Ομάδας!

✓ ΤΟ “ΚΑΤΑΡ”ΑΜΕΝΟ και  άκρως διεφθαρμένο μουντιάλ, με τα υπερσυσσωρευμένα κέρδη των αφεντάδων της κονόμας πάνω στα πτώματα χιλιάδων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στα φαραωνικά κάτεργα του Κατάρ, ΔΕΝ μπορεί να εξιτάρει κανέναν φίλαθλο που διέπεται από αρχές και ανθρωπιά. Αυτή η διοργάνωση, εξαιτίας της ακραίας κοινωνικής προκλητικότητάς της, δεν έχει σχέση με άλλες προηγούμενες. Οι περισσότεροι τη βλέπουν, αν τη βλέπουν κι όσο τη βλέπουν, με βαριά καρδιά καθώς η σκιά των νεκρών εργατών είναι βαριά, πολύ βαριά!

✓ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ υποστηρίζαμε (έστω θεωρητικά) τις ομάδες από τις φτωχές χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και άλλων “υποδεέστερων” κρατών και όχι κάποιους μεγαλοσχήμονες Ευρωπαίους ή ΑγγλοΑμερικανούς και σία, που δεν χορταίνουν από το αίμα των φτωχών εθνών. Έτσι για να περνάει έστω κι έμμεσα κάποιο “κοινωνικό μήνυμα” σε αυτό το μουντιάλ της απάτης και της ρεμούλας.

✓ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ! Οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος παρατηρητής περάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια και αντικρίσει το Νέο Γήπεδο της Α.Ε.Κ θα μείνει κυριολεκτικά άναυδος από την επιβλητικότητα, την αισθητική ανωτερότητα και το μεγαλείο που εκπέμπει το Μέγαρο Αθλητισμού, Ιστορίας και Πολιτισμού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπολεως! Ο ίδιος επισκέπτης αν περάσει και από το Καραϊσκάκη θα… λαβώσει την οπτική του κοιτώντας το λυόμενο με τα τεντόπανα. Είναι σαν να συγκρίνεις αρχοντικό με παράγκα!!!

 ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ για “το γαμώτο” και γιατί δεν μπορεί να τα σκεπάζει όλα η λήθη ούτε “να γυρίσουν τα πόδια για να χτυπήσουν το κεφάλι”, ότι το Γήπεδο της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι μόνο δεν το ήθελαν κάποιοι, αλλά το πολέμησαν κιόλας με λύσσα. Εκτός αλλά και εντός των τειχών! Και σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής αυτοί οι ίδιοι σουλατσάρουν με ύφος χιλίων καρδιναλίων εκεί που κάποτε χλεύαζαν. Ο Μελισσανίδης είχε πει παλιότερα ότι θα αναρτήσει μια πλάκα με τα ονόματα αυτών που εμπόδισαν το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να τα βλέπει ο Κόσμος της Α.Ε.Κ και να γνωρίζει τι συνέβη. Δεν το είδαμε!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*Cueva de los Piratas*

Πειρατικές αιχμές (2 Δεκεμβρίου 2022)

* Για μία ακόμη εβδομάδα (10η στη σειρά) είναι κοντά σας οι “Πειρατικές Αιχμές”. Εντάξει, κάποια στιγμή θα σπάσει το σερί. Άλλωστε, έχουμε πει εξ’ αρχής ότι θα “δίνουμε παρουσία”, και μέσω αυτής της στήλης, όσο πιο τακτικά γίνεται. Πότε κάθε βδομάδα, πότε κάθε δύο και βλέπουμε, αναλόγως… Μέχρι στιγμής πάντως, το πάμε συνεχόμενα, κάθε Σάββατο είμαστε εδώ!

* ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ και είναι πραγματικά “super” η χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που είμαστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιάσει όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 8103933 (Χρήστος)

* Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, κατ’ αρχάς αποτελεί τιμή που μας διαβάζεις ΔΑΣΚΑΛΕ και μάλιστα τόσο διεξοδικά! Δεύτερον, ως προς τα (ρητορικά) ερωτήματά σου, θα σου πούμε το εξής λιτό και περιεκτικό : “Ούτις εμοί γ’ όνομα” (Όμηρος)

* Σεισμός-σεισμός (της Α.Ε.Κ ο Λαός) !

* Με τέτοια αγνωμοσύνη που υπάρχει δίπλα μας, δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο που μας περικυκλώσανε οι… κολοτούμπες!!!

* “Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη”! Θα ήταν 29 ετών!

* Κατοχή, πίεση, ένταση, κυκλοφορία, συγχρονισμός, επίθεση, γκολ! Ματίας… μη σε ματιάσουμε, τα δείγματα της δουλειάς σου, μέχρι στιγμής, είναι θετικότατα!

* Διάφορες ιδέες πέφτουν για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Μία από αυτές είναι να επανέλθει η αξέχαστη… “γκιλοτίνα” στη στήλη “Cueva de los piratas” (μωρέ μπράβο… θυμητικό ορισμένοι φίλοι)!!!

* Κουϊζ : ποιος παλαίουρας πειρατής εκ Μυστρά θα προσλάβει σωφέρ, τώρα που πάει για μεγάλα αξιώματα;;;

* Το χειρότερο είδος “ανθρώπων” στην κοινωνική ζωή είναι οι ρουφιάνοι. Οι “Μπατράνηδες” όπως τους είχε αποκαλέσει κι ο Μελισσανίδης.

* Σημασία κύριοι δεν έχει ποιος πήρε την πρωτοβουλία για να τιμηθεί ο “ξεχασμένος” Σπύρος Κοντούλης, αλλά ότι στην τελική έγινε κάτι πολύ σωστό που είχε αμεληθεί για δεκαετίες από πολλούς σημερινούς φωνασκούντες. Οπότε μπράβο στη Λ. Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας και στους γείτονες του Περισσού για την ωραία, λιτή, σεμνή και συγκινητική εκδήλωση τιμής στον Ήρωα της Α.Ε.Κ. Ήταν μεγάλη τιμή για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και τις ιστορικές μνήμες της. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να ‘χουν να λένε μερικοί οι οποίοι αντί να βάζουν σε πρώτο πλάνο το ίδιο το αξιέπαινο γεγονός, το τοποθετούν σε δεύτερη μοίρα λόγω κάποιας κομματικής τους εμπάθειας.

* Γκάλο : Παίχτης κλάσης σε εποχές με ελλειμματική ποιότητα. Καλή συνέχεια στη ζωή σου φίλε κιτρινόμαυρε πρωταθλητή!

* Φίλοι ενωσίτες μείνετε μακριά από τα ναρκωτικά. Η πρέζα, η καριόλα η παραμύθα κατέστρεψε σπουδαία άτομα και το παράδειγμα του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ένα από αυτά.

* Ρε ουστ από δω χάμω, λαμόγιο, που είδες φως και κοιτάς να μπουκάρεις!

* Τελικά υπάρχει χυδαία γλώσσα ή χυδαίοι άνθρωποι;;;

* Βιβλιοπρόταση : “Η κραυγή της σιωπής”, ιστορικό μυθιστόρημα του Σπύρου Τζόκα, εκδόσεις Θεμέλιο (για τον ήρωα παίκτη της Α.Ε.Κ Σπύρο Κοντούλη που εκτελέστηκε από τους ναζί κατακτητές στην Κατοχή).

*Αντίο κυρ-Κώστα ενωσίτη και άψογε οικογενειάρχη. Ήσουν πάνω απ’ ολα Άνθρωπος γι’ αυτό και αγαπητός κι αλησμόνητος.

*  “…Με τον καιρό να είναι κόντρα είναι τιμή να πετάς…”! Συνεχίζουμε, σαν χαΐνηδες, κοντά στα τριάντα έτη πλέον!

* ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

pirates-aek στο internet, η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στον κυβερνοχώρο για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* “Πατρίδα μ’ αραεύω σε αμόν καταραμένος/Στα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδαν ξένος”!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X