Thug Slime: Συνελήφθη ξανά ο 25χρονος τράπερ - Αυτή τη φορά είχε όπλο στο αμάξι του

Thug Slime: Συνελήφθη ξανά ο 25χρονος τράπερ - Αυτή τη φορά είχε όπλο στο αμάξι του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σύλληψη του Thug Slime ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, προχώρησαν αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος τράπερ εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο στο όχημα του, να κατέχει πιστόλι, χωρίς άδεια. Άμεσα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο τράπερ που είχε απασχολήσει προ ολίγων μηνών καθώς είχε μαχαιρώσει δύο άτομα σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν στο Περιστέρι. Ο 25χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Ποιος είναι ο τράπερ Thug Slime

Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια, από Βουλγάρα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα. Όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, στην Αθήνα ήρθε το 2005 και με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στα Σεπόλια.

“Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη”, έχει δηλώσει. “Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό”.

Το 2020 ο Thug Slime ξεχώρισε με τη μουσική του, έβγαλε δύο άλμπουμ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Spotify και το YouTube.

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και κομμάτι του όπου συνεργάζεται με τον Mad Clip και τον FY.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του το “Prince” κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, όπως το no1 του Spotify Top50, ενώ το ανατρεπτικό music video του μπήκε αμέσως στις κορυφαίες τάσεις του YouTube.

“Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το ’18, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το “Λώρα”, που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του ’20 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε. Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, γνωριστήκαμε”, έχει πει για τον Mad Clip.

“Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς “πρέπει να είναι ένας άντρας”. Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε.

Είναι μια ωραία γειτονιά τα Σεπόλια, όπου όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως σε κάθε γειτονιά. Δεν είναι γειτονιά που σε αναγκάζει να βγεις σκληρός. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν delivery, παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, το τι θα γίνεις είναι θέμα επιλογών, ξεκάθαρα”, έχει πει σε συνέντευξή του στη Lifo.
Πηγή: thetoc.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X