Μουντιάλ: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Νεϊμάρ στο ματς με τη Νότια Κορέα

Μουντιάλ: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Νεϊμάρ στο ματς με τη Νότια Κορέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Νεϊμάρ στο δευτεριάτικο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα, για τους «16» του φετινού Μουντιάλ!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του Ροντρίγκο Λάσμαρ, όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για την κατάσταση της υγείας του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και των Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο, που είναι επίσης τραυματίες…

«Έχουμε ακόμα 72 ώρες για το επόμενο παιχνίδι. Ας βασιστούμε στο ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Έχουμε ακόμα πιθανότητες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η μετάβαση», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της «σελεσάο» μετά το παιχνίδι με το Καμερούν.

Και πρόσθεσε επί του θέματος: «Δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους σε αυτό. Από αυτό εξαρτάται αν θα μπορούν να παίξουν».

Σε κάθε περίπτωση, ο Τίτε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή όλους τους παίκτες, με τον Ντανίλο να είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στη δράση έγκαιρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X