ΑΕΚ: Με σοβαρότητα για τη νίκη (19:00) με Ηλυσιακό

Εικόνες από το ΑΣΠ Θέτις- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πανηγυρίσει ένα ακόμη τρίποντο σήμερα στις 19:00 κόντρα στον Ηλυσιακό στα Ιλίσια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της είναι έτοιμη να συνεχίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον Ηλυσιακό στο «Αντώνης Φώτσης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League.

Η «Ένωση»  προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Αιγάλεω που την έχει φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα στοχεύει σήμερα σε ένα ακόμη τρίποντο προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία και να πάει μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς καμία απώλεια βαθμών.  O τεχνικός της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, είδε όλες τις αθλήτριες του να προπονούνται κανονικά και να βρίσκονται στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο παιχνίδι ο προπονητής προτίμησε να ξεκουράσει την Γκισέλ Σίλβα η οποία όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει στο σημερινό ματς.

Αρτακιανού: «Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς»

Η Μαριαλένα Αρτακιανού με δηλώσεις της στο aek.gr αναφερόμενη στο σημερινό παιχνίδι τόνισε πως θα πρέπει να μπουν σοβαρές από τον πρώτο πόντο για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική και αξιόμαχη ομάδα: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ηλυσιακού. Ο αντίπαλος μας μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ μεγάλη μαχητικότητα απέναντι σε όλες τις ομάδες κι εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο πόντο του παιχνιδιού μέχρι τον τελευταίο για να φθάσουμε ευκολότερα στη νίκη».

 

Volley League Γυναικών – 8η αγωνιστική

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Ζ.Α.Ο.Ν. – Α.Σ.Π. Θέτις

Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ο. Λαμίας 2013

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Α.Ο. Θήρας

Γυμναστήριο «Στ. Βενέτης», 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ε.Κ.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X