ΑΕΚ: Πανέτοιμη για την πρώτη «μάχη» με Αλίνγκσας

ΑΕΚ: Πανέτοιμη για την πρώτη «μάχη» με Αλίνγκσας
Photo Credits: INTIME

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο στο «Γ. Κασιμάτης» την Αλίνγκσας με στόχο να θέσει από το πρώτο παιχνίδι τις βάσεις πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν στις τάξεις της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την Αλίνγκσας που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η «Ένωση» είναι έτοιμη για να πετύχει την πρώτη της νίκη και να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Δούκα που την έχει φέρει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ενώ θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια και η τεχνική σύσκεψη των δύο ομάδων εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Σε αυτή την μεγάλη «μάχη» η ΑΕΚ περιμένει και την στήριξη του κόσμου της ο οποίος όλη την εβδομάδα είχε την ευκαιρία για να αποκτήσει το εισιτήριο του από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής. Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει έντονη κινητικότητα και όσοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους θα μπορούν να το κάνουν έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Να θυμίσουμε πως την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Σουηδία ελπίζοντας πως θα έχει εξασφαλίσει ήδη ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει ένα ασφαλές και σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X