Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

Θέμις Μπαζάκα σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Maestro» ενώ κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε από πρώην συνεργάτες τους, ανάμεσα τους και η Θέμις Μπαζάκα.

Η Θέμις Μπαζάκα, στα σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, συνήθως υποδυόταν την μητέρα του, οπότε και τον ρώτησε γιατί.

Αναλυτικά:

Θ.Μ.: «Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πως είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;»

Χ.Π.: «Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο».

Θ.Μ.: «Στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφοροούν;»

Χ.Π.: «Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X