Νίκη με κάθε τρόπο θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα στα Λιόσια (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Νίκη με κάθε τρόπο θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα στα Λιόσια (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία νίκη απέναντι στους Πατρινούς

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (19:15, ERT3) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Η Ένωση μετά την ήττα από τον Κολοσσό στην Ρόδο θέλει και πρέπει να επιστρέψει οπωσδήποτε στις νίκες.

Ο Ηλίας Καντζούρης δούλεψε όλη την εβδομάδα για αυτόν τον αγώνα και θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγώνων. Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 5-2 και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει βαθμολογική ανάσα πριν την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, καθώς έρχονται αγώνες-βουνό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μαυροειδή, ενώ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που είχε τραυματιστεί στα τελευταία λεπτά του αγώνα στην Βόννη, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο Αϊζάια Μάιλς, δεν έχει δηλωθεί ακόμα στην Basket League και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, άρα στο ρόστερ θα υπάρχουν οι κλασικοί έξι ξένοι.

Από την άλλη μεριά, ο Προμηθέας έρχεται με νέο προπονητή, καθώς ο Μάκης Γιατράς αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Ο αντικαταστάτης του, Γιάννης Χροστόπουλος, θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας του και θέλει να ξεκινήσει με θετικό τρόπο. Ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 2-3 μέχρι στιγμής, αλλά με 2 αγώνες λιγότερους, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο Eurocup, μεσοβδόμαδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο διεθνής, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), ενώ μαζί του, θα είναι οι Βασίλης Τσώνος (Αττικής) και Γιάννης Μαλαμάς (Κρήτης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X