Μουντιάλ 2022: H πιο μεγάλη ώρα ήρθε - Ξεκινά με ματσάρες η φάση των «16» στο Κατάρ!

Μουντιάλ 2022: H πιο μεγάλη ώρα ήρθε - Ξεκινά με ματσάρες η φάση των «16» στο Κατάρ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο σπουδαία ματς ξεκινά σήμερα (3/12) η φάση των «16» στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Τα ψέματα τελείωσαν, το πρώτο πιάτο… ολοκληρώθηκε και τώρα μπάινουμε στο «ψητό». Σήμερα ξεκινά η φάση των «16» στο Κατάρ και από αυτά τα ματς θα διαμορφωθεί το παζλ των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Στο πρώτο χρονικά ματς, η Ολλανδία αντιμετωπίζει ως φαβορί τις ΗΠΑ (17:00, ΑΝΤ1), όμως η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανοί – που θα έχουν στην διάθεσή τους τον Πούλισικ – έδειξαν καλή εικόνα στα τρία πρώτα παιχνίδια τους. Οι «Οράνιε» έπαιξαν… σβηστά και ο Γάκπο ήταν αυτός που τους «κουβάλησε» επιθετικά, ενώ είναι δεδομένο πως πρέπει να παίξουν καλύτερα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των σημερινών αντιπάλων τους.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολλανδία: Νοπέρτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντούμφρις, Μπλιντ, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Κλάασεν, Γάκπο, Ντεπάι

ΗΠΑ: Τέρνερ, Ντεστ, Κάρτερ – Βίκερς, Ριμ, Ρόμπινσον, ΜακΚένι, Άνταμς, Μούσα, Γουεά, Πούλισικ, Σάρτζεντ.

Λίγο αργότερα, στις 21:00, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Αυστραλία. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε το… χαστούκι από την Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα και με δύο «καθαρές» νίκες κόντρα σε Μεξικό – Πολωνία πήρε την πρόκριση ως πρώτη από τον όμιλό της, δειχνοντας μάλιστα πως έχει μπει στο… mood του Μουντιάλ. Είναι προφανές πως η Αλμπισελέστε είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην οκτάδα, αφού οι Αυστραλοί δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι, αφού η ομάδα της Ωκεανίας άφησε εκτός συνέχειας τους Δανούς, δείχνοντας πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία στους ομίλους και, το κυριότερο, δεν έχει τίποτα να χάσει στη σημερινή «πρόκληση».

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα, Οταμέντι, Ρομέρο, Ταλιαφίκο, ΜακΆλιστερ, Φερνάντες, Ντε Πολ, Άλβαρες, Μέσι, Ντι Μαρία

Αυστραλία: Ράιαν, Κάρατσιτς, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχιτς, Μόου, Λέκι, Ιρβάιν, ΜακΓκρί, Γκούντγουιν, Ντιουκ

 

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X