Μουντιάλ 2022: Το Καμερούν σόκαρε (1-0) τη Βραζιλία και πηρε ιστορική νίκη, αλλά έμεινε εκτός συνέχειας (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Το Καμερούν σόκαρε (1-0) τη Βραζιλία και πηρε ιστορική νίκη, αλλά έμεινε εκτός συνέχειας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Καμερουνέζοι πήρε τη νίκη κόντρα στη Βραζιλία και το... έκαψαν παρά τον αποκλεισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Καμερούν κέρδισε (1-0) τη Βραζιλία γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο δεν το… ένοιαξε, αφού το «έκαψε» σε αυτό το ιστορικό «τρίποντο» στο Μουντιάλ 2022.

Να σημειώσουμε πως οι Αφρικανοι περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή για το «θαύμα» μιας και στο ματς της Σερβίας με την Ελβετία (2-3) σε περίπτωση ισοπαλίας, πέρναγαν εκείνοι. Αυτό δεν έγινε ποτέ, όμως δεν τους ένοιαξε που χάρηκαν αυτή τη σπουδαία νίκη.

Για τη «Σελεσάο» που αγωνίστηκε με αρκετές… ρεζέρβες η αγγαρεία τελείωσε και πλέον η προσοχή της στρέφεται στο ματς με τη Νότια Κορέα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο αγώνας

Ο Μαρτινέλι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Επασί με γρήγορα αντανακλαστικά έδιωξε σε κόρνερ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του επιθετικού της Άρσεναλ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον κίπερ του ΟΦΗ να λέει ξανά «όχι».

Λίγο βέβαια έλλειψε στο 45+2’ ο Εμπουεμό να δώσει προβάδισμα στους Αφρικανούς όμως την σκαστή κεφαλιά του απέκρουσε ο Έντερσον εντυπωσιακά.

Οι δύο προπονητές δεν προχώρησαν σε αλλαγές με τα «Λιοντάρια» να έχουν σημαντική ευκαιρία με το… καλημέρα, όταν ο Αμπουμπακάρ δεν βρήκε εστία από πλεονεκτική θέση.

Η «σελεσάο» απάντησε άμεσα αλλά ο Επασί σταμάτησε τον Ροντρίγκο. Στο 57′ ο Μιλιτάο εκτέλεσε ύστερα από κόρνερ του Άντονι αλλά ο πορτιέρε του ΟΦΗ με διπλή προσπάθεια κράτησε το 0-0, ενώ το ίδιο έκανε και στην προσπάθεια του Άντονι στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Παρά την υπεροχή και τη θέληση για κάποιο γκολ, η Βραζιλία δεν βρήκε τις λύσεις απέναντι στο Καμερούν το οποίο στο φινάλε έκανε τη… ζημία. Ο Αμπουμπακάρ έκανε εξαιρετικό τελείωμα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για τους Αφρικανούς που αποχαιρετούν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (ΣΟΝΓΚ): Επασί, Φάι, Γου, Εμπός, Τολό, Ζαμπό Ανγκισά, Κούντε, Εμπεούμο (64′ Εκαμπί), Τσούπο Μότινγκ, Ενγκαμαλό (86′ Εμπεκέλι), Αμπουμπακάρ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΤΙΤΕ): Έντερσον, Άλβες, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Τέλες (54′ Μαρκίνιος), Φαμπίνιο, Φρεντ (55′ Γκιμαράες), Άντονι (79′ Ραφίνια), Ροντρίγκο (55′ Έβερτον), Μαρτινέλι, Ζεσούς (64′ Πέδρο)

Δείτε εδώ το ιστορικό γκολ του Καμερούν:


 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X