ΠΑΟΚ: Η Πάφος «τσεκάρει» τον Μουργκ

ΠΑΟΚ: Σε αναζήτηση ομάδας Μουργκ - Τέιλορ
Photo Credits: INTIME

Στο... στόχαστρο της Πάφου ο Τόμας Μουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυπριακές… σειρήνες για Μουργκ.

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάφου, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις διαπραγματεύσεις.

Παρά το γεγονός ότι ο Μουργκ δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε χρόνο συμμετοχής και στα δύο φιλικά του ΠΑΟΚ επί Κυπριακού εδάφους, χωρίς ωστόσο να κάνει αισθητή την παρουσία του. Επομένως, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Να σημειωθεί πως παρόμοιο ενδιαφέρον είχε προκύψει από την ίδια ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι, με τον παίκτη να είναι αυτός που στάθηκε η αφορμή για να μην προχωρήσει η μετακίνηση του στην Πάφο.

Ο Τόμας Μουργκ αναζητούσε τότε ομάδα είτε στην πατρίδα του, είτε στο MLS, χωρίς πάντως να προκύψει κάτι που θα τον ικανοποιεί.

Πλέον έχοντας και ο ίδιος συνειδητοποιήσει ότι αν μείνει στην Τούμπα δεν πρόκειται να έχει ρόλο στην ομάδα, δείχνει να είναι περισσότερο διαλλακτικός.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X