Αρτακιανού: «Σοβαροί από την αρχή για να πάρουμε τη νίκη»

Εικόνες από το ΑΕΚ- ΑΟ Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Ηλυσιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις καλές τις εμφανίσεις, σε συνδυασμό με τις νίκες, θέλει να συνεχίσει η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» κοντράρεται το Σάββατο (03/12, 19:00) με τον Ηλυσιακό στο «Αντώνης Φώτσης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League. O τεχνικός της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ, είδε όλες τις αθλήτριες του να προπονούνται κανονικά και  βρίσκονται στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε στο aek.gr για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό: «Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ηλυσιακού. Ο αντίπαλος μας μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ μεγάλη μαχητικότητα απέναντι σε όλες τις ομάδες κι εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο πόντο του παιχνιδιού μέχρι τον τελευταίο για να φθάσουμε ευκολότερα στη νίκη».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X