Ποιος Χουάνγκ βρε ρεζίληδες; Μια χαψιά τον έκαναν στην ΑΕΚ

Ποιος Χουάνγκ βρε ρεζίληδες; Μια χαψιά τον έκαναν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider ξεφτιλίζει την προπαγάνδα του Ολυμπιακού και την απεγνωσμένη προσπάθεια να χτυπήσουν την ΑΕΚ μέσω του Χουάνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικοινωνία στις μέρες μας είναι πολύ σημαντική. Όχι το παν, αλλά πολύ σημαντική. Δείτε για παράδειγμα την ΑΕΚ τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια με τα αγωνιστικά θέματα που είχε. Μια στραβή αρκούσε, το πολύ δύο, για να πάρει φωτιά το σύστημα. Πουθενά δεν έβρισκε σωτηρία επικοινωνιακά. Αμέσως γινόταν ο χαμός κι όλοι ανεξέλεγκτοι, εχθροί και φίλοι την χτυπούσαν αλύπητα. Γιατί; Γιατί δεν έχει δικό της επικοινωνιακό σύστημα.

Δείτε τώρα τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό. Πραγματικά μια μαγική εικόνα. Όχι πως πείθει απόλυτα, όχι πως ένα μεγάλο κομμάτι των φίλων της ομάδας δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν τι έχουν δει ως τώρα από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και τι συμβαίνει στην ομάδα τους. Αλλά η εκστρατεία προπαγάνδας είναι τόσο μαζική, που όλο και κάτι σώζεται.

Μιλάμε για μια ομάδα που βαρέθηκε να μετράει εντός έδρας τρίμπαλα και τετράμπαλα στην Ευρώπη και μάλιστα από ομάδες μικρομεσαίου ευρωπαϊκού βεληνεκούς. Μιλάμε για μια ομάδα που είναι 12 πόντους από την κορυφή. Που έχει διώξει ήδη τους μισούς από τους παίκτες που πήρε το καλοκαίρι!

Πρωτοσέλιδα σε κάνουν να νομίζεις ότι βλέπεις την Μπαρτσελόνα της Ελλάδας

Μια ομάδα της οποίας στην τελευταία εικόνα που είδαν οι οπαδοί της, είχαμε την ΑΕΚ να την πνίγει μέσα στο Φάληρο και να γλιτώνει από καθαρή τύχη και διαιτητική εύνοια, όχι μόνο την ήττα αλλά ακόμη και τον διασυρμό. Και διαβάζεις τα ρεπορτάζ τους, βλέπεις τα πρωτοσέλιδα τους και νομίζεις πως βλέπουμε μέχρι τώρα την Μπαρτσελόνα της Ελλάδας.

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι οπαδικοί τους. Ένα ολόκληρο σύστημα άμεσης κι έμμεσης επιρροής δουλεύει γι΄αυτόν τον σκοπό. Δεν υπάρχει Μέσο που να μην είναι οπαδικό των αντιπάλων τους και να κάνει ψήγμα κριτικής για όσα τερατώδη έχουν συμβεί και για την άθλια εικόνα τους. Δεν υπάρχει ρεπόρτερ που να γράψει μια σειρά έστω με κριτική για την φαρσοκωμωδία του σχεδιασμού τους.

Στην ΑΕΚ με ένα δυο άσχημα αποτελέσματα ξεχύνονται να βρουν ποιον θα καταδικάσουν και θα σταυρώσουν δημόσια. Ξέσκισμα κανονικό. Που τροφοδοτείται έντεχνα, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από το σύστημα του Ολυμπιακού, που είναι πάντα έτοιμο να το κάνει. Καμιά αντίσταση, καμιά δυνατότητα να βγάλει αντοχές η ομάδα και να απορροφηθούν οι επικοινωνιακοί κραδασμοί, αφού πάντα θα υπάρχουν τουλάχιστον ένα δύο Μέσα μεγάλης επιρροής που θα προβάλλουν δυναμικά τα προβλήματα της.

Κοιτάξτε αυτή την κωμωδία με τον Χουάνγκ. Αν δεν έχεις δει Μουντιάλ, νομίζεις πως ο Κορεάτης του Ολυμπιακού είναι ο σταρ της διοργάνωσης! Και τι δεν έχει κάνει με βάση όσα διαβάζουμε κι ακούμε. Όλη η Υφήλιος συζητά γι΄αυτόν. Πως θα τον αντιμετωπίσουν αυτόν τον παικταρά στην Ελλάδα;

Και όλα αυτά λοιπόν, ενώ δεν πάνε παρά 20 μέρες που είδαμε τον παικταρά Χουάνγκ να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια απέναντι στους αντιπάλους του της ΑΕΚ. Να κρύβεται μη τον βρει κανένα κακό. Να τον έχουν κάνει μια χαψιά οι χαφ της ΑΕΚ. Αυτό σα να μην έγινε ποτέ, σα να μην υπήρξε ποτέ. Σα να μην το έχει δει κανένας. Αλλά το έχουν δει όλοι βρε ρεζίληδες. Και κυρίως οι οπαδοί σας που ήταν στο γήπεδο. Είδαν πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος του Χουάνγκ μπροστά στους χαφ της ΑΕΚ. Απλά μεγαλώνετε την ξεφτίλα σας με όσα γράφετε.

Ο Insider

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X