Πέρκινς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο πιο κυριαρχικός παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή»

Πέρκινς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο πιο κυριαρχικός παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή»
Photo Credits: INTIME

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοξούνμπο έπλεξε για ακόμα μια φορά ο Κέντρικ Πέρκινς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι ένα από τα πιο…«hot» ονόματα στο NBA, και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Αναγκάζει μάλιστα όλους τους αναλυτές της κορυφαίας λίγκας στον κόσμο να ασχολούνται μαζί του, συγκρίνοντάς τον μάλιστα ακόμα και με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος δεν κρύβει την…αγάπη του για τον Γιάννη. Μάλιστα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερ σταρ τον Μιλγουόκι Μπάκς, οι οποίοι τρέχουν ένα μοναδικό σερί φέτος, ενώ βρίσκονται και στην αναμονή για την επιστροφή του Κρίς Μίντλετον.

Μιλώντας στο NBA Today, ο Κέντρικ Πέρκινς πήρε θέση και είπε: «Παίρνουμε τον Γιάννη για δεδομένο και… βαριόμαστε με το μεγαλείο του και το έχω πει αρκετές φορές σε αυτό το σόου ότι έχουμε αρχίσει να συμπεριφερόμαστε στον Γιάννη όπως στον ΛεΜπρόν όταν ήταν στο Κλίβελαντ… Κάθε βράδυ μπορείς να στοιχηματίσεις ότι ο Αντετοκούνμπο θα βάλει 30+ πόντους, θα μαζέψει 12+ ριμπάουντ και τώρα βάζει και τις ασίστ στο παιχνίδι του. Και λέμε “Εντάξει αυτός είναι απλά ο Giannis”, αλλά δεν είναι απλώς ο Γιάννης. Είναι ο πιο κυριαρχικός παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή. Στα μάτια μου, ο καλύτερος παίκτης τώρα… Πρέπει να ζητάμε ακόμη περισσότερα και όχι να βαριόμαστε γιατί είναι πολλά για το άθλημα. Είναι πάντα διαθέσιμος, πάντα κρατά τον εαυτό του υπολογίσιμο και πάντα δίνει πράγματα όταν θέλουμε να δώσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA on ESPN (@nbaonespn)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X