Mπουσκέτς: «Θέλαμε να είμαστε πρώτοι, δεν διαλέξαμε αντίπαλο»

Mπουσκέτς: «Θέλαμε να είμαστε πρώτοι, δεν διαλέξαμε αντίπαλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Μπουσκέτς, μετά την ήττα από την Ιαπωνία με σκορ 2-1 ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν ως στόχο μόνο την νίκη, ενώ ήταν κατηγορηματικός στα σενάρια που ήθελαν τους Ίβηρες να… διαλέγουν αντίπαλο για τη φάση των «16».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν επαναπαυόμαστε. Οι παίκτες της Ιαπωνίας έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους μεταξύ των γραμμών και ήταν πολύ δύσκολο να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κίνδυνο. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη και, τώρα, να περάσουμε στα προημιτελικά. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να διαλέξουμε αντίπαλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και να είμαστε πρώτοι. Κανείς δεν εγγυάται ότι θα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Δεν θέλαμε να συμβεί αυτό, πρόθεσή μας ήταν να κερδίσουμε. Για να συνεχίσουμε, έχουμε τη φάση των «16» με το Μαρόκο, που θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X