Μουντιάλ 2022: Η Ισπανία έχασε 2-1 από την Ιαπωνία και της... χάρισε την πρωτιά στον όμιλο (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Η Ισπανία έχασε 2-1 από την Ιαπωνία και της... χάρισε την πρωτιά στον όμιλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πρωτιά για την Ιαπωνία, δεύτερη θέση για τους Ισπανούς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιάπωνες την «έφεραν» στους Ισπανούς όπως και στους Γερμανούς, καθώς κέρδισαν με ανατροπή 2-1 και προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλο αφήνοντας δεύτερους τους Ισπανούς και εκτός Μουντιάλ τους Γερμανούς!

Τεράστια πρόκριση και, μάλιστα, ως πρώτη του 5ου ομίλου στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (1/12) η Ιαπωνία, μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί της Ισπανίας με 2-1 στο «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» της Ντόχα.

Οι Ίβηρες «σώθηκαν» και συνεχίζουν στη διοργάνωση… ελέω Γερμανίας, η οποία την ίδια ώρα νικούσε με 4-2 την Κόστα Ρίκα. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την «φούρια ρόχα» στη 2η θέση του γκρουπ, κάτι που σημαίνει ότι στα νοκ άουτ θα παίξουν με το Μαρόκο (6/12), που πήρε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Οι Ασιάτες θα βρουν απέναντί τους στην επόμενη φάση την Κροατία (2η του 6ου γκρουπ)την ερχόμενη Δευτέρα (5/12).

Η αμυντική λειτουργία των Ιαπώνων ήταν… για σεμινάριο κι απόλυτα δικαιολογημένα οι παίκτες του Οριγιάσου πανηγύρισαν έξαλλα στο φινάλε την πρωτιά και την τεράστια πρόκριση στα νοκ άουτ (δύο νίκες και μία ήττα).



Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X