Daily Star: «Ο Βίντα είναι ένας ροκ σταρ»

Daily Star: «Ο Βίντα είναι ένας ροκ σταρ»
Photo Credits: INTIME

«Ο Βίντα είναι ένας ροκ σταρ», αναφέρει σε αφιέρωμά της για τον αμυντικό της ΑΕΚ η βρετανική εφημερίδα «Daily Star»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτενές αφιέρωμα στον αμυντικό της ΑΕΚ και της Εθνικής Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα κυρίως για την εμφάνισή του φιλοξενεί σήμερα Πέμπτη (1/12) η βρετανική εφημερίδα «Daily Star».

«Ο αμυντικός της Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα έγινε πρωτοσέλιδο για την εμβληματική ροκ σταρ εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έχει δίπλα του μία πρώην νικήτρια του τίτλου της Miss Κροατία», αναφέρεται στο αφιέρωμα.

«Η Κροατία έχει μία πληθώρα μεγάλων ονομάτων στην αποστολή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά κανένας δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο ο αμυντικός-ροκ σταρ Ντομαγκόι Βίντα και η σύζυγός του Μις Κροατία. Αναγνωρισμένος από τα μακριά μαλλιά ο αμυντικός της ΑΕΚ, Βίντα, ήταν βασικός πυλώνας της ομάδας της Κροατίας για πάνω από μια δεκαετία, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2010. Ενώ ο 33χρονος αμυντικός δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στο τρέχον τουρνουά στο Κατάρ, έχει αρκετή πίστωση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην τράπεζα αφού έπαιξε έξι παιχνίδια κατά τη διάρκεια της πορείας της Κροατίας στον τελικό το 2018», επισημαίνεται από τη βρετανική εφημερίδα.

Για να σπεύσουν στη συνέχεια οι Βρετανοί να αναφερθούν στην προσωπική ζωή του παίκτη και τον γάμο με την τέως Miss Κροατία.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X