ΑΕΚ: Ο πρώτος απολογισμός των πέντε μουντιαλικών άσων στο Κατάρ

ΑΕΚ: Ο πρώτος απολογισμός των πέντε μουντιαλικών άσων στο Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος απολογισμός των πέντε μουντιαλικών άσων της ΑΕΚ στο Κατάρ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος απολογισμός των πέντε μουντιαλικών άσων της ΑΕΚ. Συνεχίζουν Βίντα και Σιμάνσκι, αποκλείστηκαν Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Πινέδα, ενώ παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον το τι έκαναν οι πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ξεκινάμε, λοιπόν, να δούμε τι έκαναν οι πέντε μουντιαλικοί άσοι της ΑΕΚ.

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί ήταν βασικός και στα τρία ματς του Ιράν που αποκλείστηκε με δύο ήττες και μία νίκη. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του τελευταίου ματς με τις ΗΠΑ και επιστρέφει στην Ελλάδα με πρόβλημα στον προσαγωγό. Αν δούμε χρόνους, θα διαπιστώσουμε ότι αγωνίστηκε συνολικά 198 λεπτά.

Βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος ήταν ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ φόρεσε και στα τρία ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αγωνίστηκε συνολικά 240 λεπτά. Ενώ προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον με τις δηλώσεις που έκανε για όσα συμβαίνουν στο Ιράν παραμονές της πρεμιέρας με την Αγγλία.

Σε ό,τι αφορά τον Ορμπελίν Πινέδα, ήταν στον πάγκο στα δύο πρώτα ματς του Μεξικού, Έπαιξε 77 λεπτά και ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη (2-1) επί της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και η «Ελ Τρι» αποκλείστηκε στη διαφορά τερμάτων από την Πολωνία…

Όσο για τον Σιμάνσκι, μπήκε αλλαγή στο 72΄ στον χθεσινό (30/11) αγώνα με την Αργεντινή, με την Πολωνία να γνωρίζει την ήττα αλλά να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τέλος, ο Ντομαγκόι Βίντα θα παραμείνει στο Κατάρ, με δεδομένο πως η Κροατία συνεχίζει στους «16» του Μουντιάλ του 2022, ωστόσο δεν έχει καταγράψει ακόμα λεπτό συμμετοχής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X