ΑΕΚ: Πρώτος σκόρερ ο Βιτίνιο

ΑΕΚ: Πρώτος σκόρερ ο Βιτίνιο
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Futsal League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-1 της Αθήνας ’90 και σημείωσε την 6η της νίκη σε 7 αγώνες στη Futsal Super League, ενώ παράλληλα παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αήττητη.

Και σε αυτό το παιχνίδι βρήκε δίχτυα ο Βιτίνιο, με τον άσσο του «Δικεφάλου» να μοιάζει… ασταμάτητος! Ο Βιτίνιο έφτασε τα 15 τέρματα σε 7 αγώνες, μη αγωνιζόμενος μάλιστα την 1η αγωνιστική, καθώς δεν είχε ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Από κοντά και ο… Σπύρος Παπακώστας που έφτασε τα 9 γκολ στο Πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ. Πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο παιχνίδι που ακολουθεί αύριο με τον Ερμή Ζωγράφου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος με στόχο φυσικά να φύγουν νικητές από μια ακόμη έδρα και να παραμείνουν αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα και προχωράει βήμα- βήμα για την επίτευξη των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στους τίτλους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X