Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τι έγινε σήμερα στο φινάλε της προπόνησης της ΑΕΚ και δείχνει... πολλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προπόνηση στο Μπουργκ Χάαμστεντε της Ολλανδίας έφτανε στο τέλος της. Τα πόδια βαριά και η κούραση μεγάλη για τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ώσπου ο Ματίας Αλμέιδα είπε στους παίκτες για… τελειώματα και διαγωνισμό… Εκεί όλοι ξέχασαν την κούραση. Άπαντες παρατεταγμένοι εκτός περιοχής ως δίδυμα έπαιρναν πάσα και έπρεπε μετά το κοντρόλ τους να σουτάρουν με τη μία εκτός περιοχής, αμέσως μετά έπαιρναν σέντρα από τη μία πλευρά και τελείωναν, γυρνούσαν πίσω με σπριντ και μετά τελείωναν με σέντρα από την απέναντι πλευρά. Στη δεξιά πλευρά έκανε σέντρα ο Ρότα, αριστερά ο βοηθός του Αλμέιδα Ντάνιελ Βέγκα.

Ολοι δοκίμασαν τα σουτ και τα τελειώματα τους, όσοι σκόραραν περνούσαν στον επόμενο γύρο. Ολο το τιμ και το σταφ της ΑΕΚ πίσω από το τέρμα να εμφυχώνει, όλοι οι τερματοφύλακες περνούσαν κάτω από τα δοκάρια. Τα αστεία και ο χαβαλές έκανε το κλίμα πιο όμορφο και οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν με τον Πέτρο Μάνταλο να το έχει πάρει… σοβαρά και να «απειλεί» άπαντες.

Την… τύχη του δοκίμασε και ο Ματίας Αλμέιδα με τον βοηθό του Ομάρ Ζαρίφ. Στο πρώτο σουτ γλίστρησε έπεσε κάτω, ξέσπασε πρώτος σε γέλια, αλλά σηκώθηκε αμέσως να πάρει την κεφαλιά από σέντρα και έκανε… μπλοζόν για να την πάρει δίχως να σκοράρει, αλλά δείχνοντας το πάθος του που τον έκανε να ξεχωρίζει και ως παίκτη. Τέτοιο πάθος που… σκίστηκε μέχρι και το μπουφάν από τις βουτιές του.

Αφού τελείωσαν οι παίκτες, Αλμέιδα και παίκτες κάλεσαν και τον μεταφραστή του κόουτς Ογκουστίν Σαλαζάρ και τους τρεις φροντιστές να συμμετάσχουν. Ο πρώτος με τον Γιώργο Μπαλιώτη και μετά το δίδυμο Σπύρος Μαλλιώρας και Μανώλης Φανελάκης. Οι πρώτοι τα πήγαν χάλια, αλλά οι δεύτεροι έκαναν τη διαφορά. Τα σουτ τους ήταν μεν άστοχα, αλλά ο Σπύρος πήρε την υποδοχή από σέντρα του Ρότα και με κεφαλιά… ψαράκι – αυτοθυσία σκόραρε! Και έπεσε όλη η ομάδα πάνω του, με πρώτο τον Αλμέιδα!

Ο διαγωνισμός συνεχίστηκε και στον άτυπο τελικό έφτασαν τα δίδυμα Μήτογλου-Κοσίδης με Μάνταλο-Αραούχο. Ο Μάνταλος το είχε πάρει προσωπικά, ο Αραούχο προσπαθούσε να βάλει εξεζητημένα γκολ με δύσκολο τρόπο στο πρώτο δοκάρι, μέχρι το πρώτο δίδυμο να κλείσει… on fire. Ο Μήτογλου δεν τα κατάφερε μεν, αλλά ο Κοσίδης σκόραρε τρεις συνεχόμενες φορές (1 σουτ και μία κεφαλιά) και έγινε ο… χαμός. Και πανηγύρισαν έξαλλα με πανηγυρισμούς αλλά Κριστιάνο, την ώρα που ο Μάνταλος τα είχε βάλει με τον νεαρό Θεοχάρη που ήταν κάτω από τα δοκάρια.

Και κάπως έτσι με φωνές και ατάκες που ξεσήκωσαν όλη την (ήσυχη) πόλη, με πολύ ωραίο τρόπο και μέσα σε ιδανικό κλίμα, μα με πολύ κούραση, τελείωσε η πιο ευχάριστη προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Μέχρι την επόμενη…

Δείτε χαρακτηριστικές ΦΩΤΟ και VIDEO:

Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Γιατί η ΑΕΚ είναι «ΕΝΑ»; Για αυτό! - Ο διαγωνισμός που... ξεσήκωσε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X