O κρίσιμος Δεκέμβριος της ΑΕΚ: 4 αγώνες εντός έδρας, που πρέπει να γίνουν 4 νίκες

O κρίσιμος Δεκέμβριος της ΑΕΚ: 4 αγώνες εντός έδρας, που πρέπει να γίνουν 4 νίκες
Photo Credits: INTIME

Πολλά και δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την συνέχεια της σεζόν της ΑΕΚ, περιλαμβάνει ο Δεκέμβριος

Μπήκε και ο Δεκέμβριος από σήμερα με την ΑΕΚ να μπαίνει σε έναν πολύ κρίσιμο μήνα, που θα κρίνει πολλά για την πορεία της στην σεζόν που διανύουμε. Η «Βασίλισσα» βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, έχει 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια, όμως αυτά πρέπει να μείνουν πίσω. Ακολουθεί μια πεντάδα αγώνων, που τα 4 είναι εντός έδρας και στα μέτρα της ΑΕΚ να τα πάρει και να ξαναφτιάξει την χρονιά της.

Να υπερασπιστεί την έδρα της

Η Ένωση ξεκινά αυτήν την σειρά πολύ δύσκολων παιχνιδιών του Δεκεμβρίου, απέναντι στον Προμηθέα, για να ακολουθήσει η Ρέτζιο Εμίλια μεσοβδόμαδα. Στην συνέχεια πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει με τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται την Καρσίγιακα και τον ΠΑΟΚ στην τελευταία εβδομάδα του μήνα. Καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά βαρύ, με την πίεση για νίκες να είναι αυξημένη, αν η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει μέσα στους στόχους της για φέτος.

Στην Basket League, μετά την οδυνηρή ήττα από τον Κολοσσό στην Ρόδο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα το Σάββατο με την νίκη να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να πάρει καλή ψυχολογία πριν το ματς-τελικό με την Ρέτζιο Εμίλια. Η νίκη με τους Ιταλούς θα της επιτρέψει να ελπίζει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ενώ σε περίπτωση ήττας οι πιθανότητες θα λιγοστέψουν επικίνδυνα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που η ΑΕΚ θα μπορέσει να μετρήσει τις δυνάμεις της αλλά δεν λογίζεται επουδενί στα must-win, όπως είναι το επόμενο με την Καρσίγιακα. Η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικήσει τις πιθανότητες της μέχρι τέλους για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο χρόνος τελειώνει με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Είναι εύκολα κατανοητό ότι αν θέλει η ΑΕΚ να συνεχίσει στην Ευρώπη πρέπει να κάνει το 2/2. Αν θέλει να βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα και να λάβει μέρος στο Φάιναλ-8 του Κυπέλλου, που προκρίνονται αυτόματα οι 7 πρώτοι του πρώτου γύρου, τότε πρέπει να κάνει το 2/2 στα εντός έδρας παιχνίδια. Το ερώτημα είναι μπορεί να τα κάνει με αυτήν την εικόνα που εμφανίζει τον τελευταίο καιρό; Αν δεν ανεβάσει την απόδοση της στα στάνταρ που ξεκίνησε την χρονιά και κάποιοι παίκτες κλειδιά δεν βρεθούν σε καλή κατάσταση αυτόν τον μήνα, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αν θυμηθεί η ομάδα τις αρχές της στην άμυνα και μπορέσει να βρει ρυθμό, τότε δεν είναι απίθανο να κάνει το 4/4 και να φτιάξει την συνέχεια της χρονιάς της.

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα χρειαστεί τον κόσμο δίπλα της. Είναι δεδομένο ότι οι οπαδοί της ομάδας έχουν απογοητευτεί με τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλά όπως η ομάδα τους τράβηξε στο γήπεδο με το καλό της ξεκίνημα, έτσι μπορεί να το ξανακάνει με 1-2 καλές νίκες. Για αυτό άλλωστε και η ΚΑΕ, έβγαλε το «December pass», ένα πακέτο εισιτηρίων για να βρεθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, ίσως στο σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν μέχρι τώρα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X