Η μεγάλη ΑΕΚ με τον... πρώτο Νικολαϊδη, έκανε πάρτι μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Η μεγάλη ΑΕΚ με τον... πρώτο Νικολαϊδη, έκανε πάρτι μέσα στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο με τα γκολ του Κώστα Νικολαϊδη και του Στέλιου Σκευοφύλακα, τέσσερις μέρες μετά την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη δεν είναι και από τις πολύ αγαπημένες της ΑΕΚ. Κατά καιρούς έχει υποστεί επώδυνες ήττες τη συγκεκριμένη μέρα και ειδικά σε ντέρμπι ή σε ευρωπαϊκούς αγώνες, όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα με τα αποτελέσματα στο τέλος του κειμένου. Υπήρξαν, όμως, και μεγάλες νίκες σαν σήμερα, όπως η νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1 στη λασπομαχία της 1/12/1968 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ήταν η πρώτη σεζόν του Μπράνκο Στάνκοβιτς και η ΑΕΚ είχε ήδη προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, νικώντας με 2-0 την ΑΒ Κοπεγχάγης στη Δανία τέσσερις μέρες νωρίτερα. Είχε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και έδειχνε φαβορί για να πάρει και πάλι τον τίτλο, όμως τον έχασε από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίον είχε μοιραστεί τις εκτός έδρας νίκες στα μεταξύ τους ντέρμπι: νίκη της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, νίκη του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και με ίδιο σκορ, το 1-2!

Η φιλοξενούμενη είχε προηγηθεί με τον… ειδικευμένο σκόρερ στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Κώστα Νικολαϊδη στο 21′ και είχε ισοφαρίσει ο Δημητρίου με πέναλτι στο 39′. Η ΑΕΚ πήρε τελικά τη νίκη που άξιζε βάσει απόδοσης και έτσι δεν επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση των φίλων του Παναθηναϊκού που είχε εκφραστεί με το σύνθημα «δε σας σώζει η βροχή. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη υπό βροχή και είχε συνδεθεί το υπέρ της αποτέλεσμα με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που ευνοούσαν ειδικά τον… διακεκριμένο «λασπομάχο» Κώστα Νικολαϊδη. Τελικά η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερη εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι μέσα στον πρώτο γύρο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X