Μουντιάλ 2022: Η Πολωνία του Σιμάνσκι προκρίθηκε λόγω… γκολ, παρότι έχασε 2-0 από την Αργεντινή! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Στον αγωνιστικό χώρο για την Πολωνία ο Σιμάνσκι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

H Πολωνία του Σιμάνσκι ήταν τυχερή καθώς προκρίθηκε λόγω... καρτών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήττα με… χαμόγελο για την Πολωνία, που ηττήθηκε με 2-0 από την μεγάλη Αργεντινή του Μέσι.

Η «αλμπισελέστε» κέρδισε 2-0 τους «αετούς» στο «Στάδιο 974» της Ντόχα και με το τρίποντο αυτό τερμάτισε στην πρώτη θέση του γκρουπ και πήρε την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει πλέον την Αυστραλία.

Στους «16» όμως θα βρίσκεται και η Πολωνία και μάλιστα για πρώτη φορά μετά το 1986. Παρά την ήττα της κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με το Μεξικό, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και πλέον θα κοντραριστεί με τη Γαλλία.

Μεγάλη στιγμή για τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 65ο λεπτό.

Το ματς

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αργεντινή κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν έφτασε στο γκολ που δικαιούνταν με βάση την εικόνα της στο παιχνίδι.

Στο 38ο λεπτό ο Μέσι έχασε πέναλτι με τον Σέζνι να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την Πολωνία.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο η Αργεντινή, το πέτυχε τελικά στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 46′ ο Μολίνα τροφοδότησε τον ΜακΆλιστερ και ο τελευταίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Τσέζνι για το 0-1, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της «αλμπισελέστε». Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Πολωνία άρχισε να γίνεται πιο επιθετική στο παιχνίδι, ωστόσο η «αλμπισελέστε» ήταν αυτή που «φλέρταρε» με ένα δεύτερο γκολ.

Έτσι, φτάσαμε και στο 0-2 στο 67’, με τον Φερνάντες να βρίσκει έξοχα τον Άλβαρες και τον τελευταίο να εκτελεί τον Τσέζνι μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στα εναπομείναντα λεπτά, με την Πολωνία ανήμπορη να αντιδράσει και την Αργεντινή να χάνει ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα το 2-0 παρέμεινε ως το φινάλε.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Τσέζνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι (73’ Γεντζέιτσικ), Κριχόβιακ (84’ Πιάτεκ), Μπιέλικ (63’ Σιμάνσκι), Ζιελίνσκι, Φρανκόφσκι (46’ Καμίνσκι), Σφιντέρσκι (46’ Σκούρας), Λεβαντόφσκι.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (60’ Ταλιαφίκο), Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες (79’ Πεσέλα), ΜακΆλιστερ (84’ Αλμάντα), Μέσι, Ντι Μαρία (59’ Παρέδες), Άλβαρες (79’ Λ. Μαρτίνες).

Δείτε εδώ:


AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X