ΑΕΚ: Η πρώτη ομάδα που έσπασε το «φράγμα» των 40 γκολ- Καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα

Εικόνες από το ΑΕΚ- Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που πετυχαίνει 40 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ σκόραραν οι 15 από τους 16 παίκτες της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι φέτος η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα και το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, σπάζοντας μάλιστα και ένα ρεκόρ.

Με τη νίκη της με 41-23 επί του Δούκα έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που ξεπέρασε τα 40 γκολ. Η  «Ένωση» είχε πλησιάσει δύο φορές φέτος το ρεκόρ της καθώς είχε κερδίσει με 39-16 την ΧΑΝΘ και 39-29 τον Ιωνικό ωστόσο χθες πέτυχε τα περισσότερα τέρματα σε παιχνίδι.  Επίσης αξιοσημείωτο είναι πως στο παιχνίδι με τον Δούκα σκόραραν σχεδόν οι 15 από τους 16 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Αλβανός καθώς μόνο ο δεύτερος τερματοφύλακας, Ιγκόρ Άρσιτς δεν πέτυχε γκολ. Ακόμα και ο Ιβάν Μάτσκεβιτς πέτυχε τέρμα με την ΑΕΚ να βρίσκει το εύκολο γκολ στην επίθεση μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις χαμένες ευκαιρίες που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια. Να σημειώσουμε πως η «Ένωση» διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 345 γκολ και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις 247 τέρματα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X