Μουντιάλ 2022: Το πάλεψε η Τυνησία, νίκησε με 1-0 τη Γαλλία αλλά αποκλείστηκε (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Το πάλεψε η Τυνησία, νίκησε με 1-0 τη Γαλλία αλλά αποκλείστηκε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το πάλεψε η Τυνησία, νίκησε με 1-0 τη Γαλλία αλλά αποκλείστηκε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τυνησία το πάλεψε με τη Γαλλία, νίκησε με 1-0, αλλά αποκλείστηκε, αφού οι Αυστραλοί κέρδισαν με 1-0 τους Δανούς!

Στο πρώτο 45λεπτο η Τυνησία έψαξε το γκολ, έκανε φάσεις, είδε στο 8′ να της ακυρώνεται γκολ ως οφσάιντ του Γκαντρί, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε έως τη λήξη του ημιχρόνου. Και αυτά τη στιγμή που η Γαλλία με πολλές «ρεζέρβες» στη σύνθεσή της ήταν σχεδόν ακίνδυνη. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση με μία απογοητευτική εικόνα.

Στο β’ μέρος η Τυνησία έστειλε προμήνυμα με τον Λαϊντουνί, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Για να έρθει στο 56′ το 1-0 με υπέροχη ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ από τον Καζρί. Το γκολ αυτό, ωστόσο, ήταν «δώρον άδωρον» για την Τυνησία, με δεδομένο πως στο άλλο ματς του ομίλου η Αυστραλία προηγούταν με 1-0 της Δανίας.

Η Γαλλία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85′ άγγιξε την ισοφάριση. Ο Ντεμπελέ έκανε το γύρισμα, ο Ραμπιό έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έτσι το 1-0 παρέμενε, την ώρα που η Αυστραλία στο άλλο ματς νικούσε με 1-0 τη Δανία.

Στο 89′ η Γαλλία απείλησε εκ νέου με τον Μπαπέ για να έρθει το 1-1 στο 90+8′ από τον Γκριεζμάν σε σημείο, όπου οι Τυνήσιοι ήταν εμφανώς απογοητευμένοι στο άκουσμα ότι η Αυστραλία νίκησε με 1-0 τη Δανία και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ 2022. Το γκολ, ωστόσο, δεν μέτρησε, αλλά λίγη σημασία είχε, με δεδομένο πως τα «καγκουρό» είχαν, ήδη, ξεπεράσει το εμπόδιο της Δανίας με 1-0 και είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση.



Διαιτητής: Μάθιου Κόνγκερ (Νέα Ζηλανδία)
Κίτρινες: Κεσχρίντα –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΝΗΣΙΑ (Τζαλέλ Καντρί): Νταχμέν, Ταλμπί, Μεριά, Γκαντρί, Μααλούλ, Λεϊντουνί, Σκίρι, Μπρον, Κεσχρίντα, Σλιμανέ (83’ Αμπντί), Ρομντάν (74’ Σαλαλί), Καζρί (60’ λ.τρ. Τζεμπάλι).

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Ντισασί, Κονατέ, Βαράν (63’ Σαλιμπά), Καμαβινγκά, Γκεντουζί (79’ Ντεμπελέ), Τσουαμενί, Φοφανά (73’ Γκριεζμάν), Βερετού (63’ Ραμπιό), Κομάν (63’ Μπαπέ), Κόλο Μουανί.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X