Μουντιάλ 2022: Το πάλεψε η Τυνησία, νίκησε με 1-0 τη Γαλλία αλλά αποκλείστηκε (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Το πάλεψε η Τυνησία, νίκησε με 1-0 τη Γαλλία αλλά αποκλείστηκε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το πάλεψε η Τυνησία, νίκησε με 1-0 τη Γαλλία αλλά αποκλείστηκε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τυνησία το πάλεψε με τη Γαλλία, νίκησε με 1-0, αλλά αποκλείστηκε, αφού οι Αυστραλοί κέρδισαν με 1-0 τους Δανούς!

Στο πρώτο 45λεπτο η Τυνησία έψαξε το γκολ, έκανε φάσεις, είδε στο 8′ να της ακυρώνεται γκολ ως οφσάιντ του Γκαντρί, ωστόσο το 0-0 παρέμεινε έως τη λήξη του ημιχρόνου. Και αυτά τη στιγμή που η Γαλλία με πολλές «ρεζέρβες» στη σύνθεσή της ήταν σχεδόν ακίνδυνη. Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση με μία απογοητευτική εικόνα.

Στο β’ μέρος η Τυνησία έστειλε προμήνυμα με τον Λαϊντουνί, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Για να έρθει στο 56′ το 1-0 με υπέροχη ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ από τον Καζρί. Το γκολ αυτό, ωστόσο, ήταν «δώρον άδωρον» για την Τυνησία, με δεδομένο πως στο άλλο ματς του ομίλου η Αυστραλία προηγούταν με 1-0 της Δανίας.

Η Γαλλία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 85′ άγγιξε την ισοφάριση. Ο Ντεμπελέ έκανε το γύρισμα, ο Ραμπιό έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έτσι το 1-0 παρέμενε, την ώρα που η Αυστραλία στο άλλο ματς νικούσε με 1-0 τη Δανία.

Στο 89′ η Γαλλία απείλησε εκ νέου με τον Μπαπέ για να έρθει το 1-1 στο 90+8′ από τον Γκριεζμάν σε σημείο, όπου οι Τυνήσιοι ήταν εμφανώς απογοητευμένοι στο άκουσμα ότι η Αυστραλία νίκησε με 1-0 τη Δανία και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ 2022. Το γκολ, ωστόσο, δεν μέτρησε, αλλά λίγη σημασία είχε, με δεδομένο πως τα «καγκουρό» είχαν, ήδη, ξεπεράσει το εμπόδιο της Δανίας με 1-0 και είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση.



Διαιτητής: Μάθιου Κόνγκερ (Νέα Ζηλανδία)
Κίτρινες: Κεσχρίντα –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΝΗΣΙΑ (Τζαλέλ Καντρί): Νταχμέν, Ταλμπί, Μεριά, Γκαντρί, Μααλούλ, Λεϊντουνί, Σκίρι, Μπρον, Κεσχρίντα, Σλιμανέ (83’ Αμπντί), Ρομντάν (74’ Σαλαλί), Καζρί (60’ λ.τρ. Τζεμπάλι).

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Ντισασί, Κονατέ, Βαράν (63’ Σαλιμπά), Καμαβινγκά, Γκεντουζί (79’ Ντεμπελέ), Τσουαμενί, Φοφανά (73’ Γκριεζμάν), Βερετού (63’ Ραμπιό), Κομάν (63’ Μπαπέ), Κόλο Μουανί.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X