Ανακοίνωση της Λέσχης «Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ»

Σωστά δεν άλλαξε κατεύθυνση και η ΑΕΚ θέλει παίκτες 11αδας...

Μία ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη «Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ».
Δείτε αναλυτικά:
Mε το πρόταγμα ότι η ΑΕΚ αποτελεί μια ακατάλυτη κοινωνική και αθλητική δύναμη που αναγνωρίζει την ύπαρξή της στις βαρυσήμαντες ανθρωπιστικές Αξίες της ιστορικής μας συνείδησης, συνεχίζουμε με αφοσίωση την ανάδειξη αυτών των συμβολισμών σε όλη την Ελλάδα.
    Τα 300 ιδρυτικά μέλη αποδέχθηκαν την εμπνευσμένη εισήγηση-παρότρυνση του Δημήτρη Μελισσανίδη να διευρύνουμε την ονομασία από Λέσχη Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ σε << Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ >> επενδύοντας στην ανάγκη,όπως ο ίδιος τόνισε, να υπογραμμιστεί το πρόσημο της ενότητας και παράλληλα να αγκαλιάσει ολόκληρη την ΑΕΚ.
    Μαζί με την εκκίνηση των νομικών διεργασιών για την ίδρυση της Λέσχης << Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ >>,αποφασίστηκαν οι ακόλουθες δραστηριότητες:
1. Να διοργανωθούν στην αρχή του νέου έτους πέντε εκδηλώσεις πολιτισμού στην περιφέρεια ( θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση μόλις μορφοποιηθούν )
2. Να διοργανωθεί ένα bazaar με βιβλία-καλλιτεχνήματα-κοινωνικές δημιουργίες,τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
3. Να εντατικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις με το Δήμο Αθηναίων και το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας,ώστε να μεταφερθούν τα οστά και η επιτύμβια στήλη της οικογένειας Σπανούδη ( δεν είναι σε τάφο ή κενοτάφιο ή οστεοθήκη ) από το Κοιμητήριο της Ριζούπολης στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.Λυσιτελής η παρέμβαση του εύβουλου Δημάρχου Γιάννη Βούρου,του οποίου η αρωγή είναι καθοριστική στις σχετικές διεργασίες.
4.  Να εξεταστεί η δυνατότητα να τιμηθούν εμβληματικοί παράγοντες και αθλητές της ΑΕΚ με την ονοματοδοσία οδών της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.
   **  Μέχρι τις αρχαιρεσίες για το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο,ορίστηκε προσωρινή 9μελής επιτροπή για τις δέουσες δράσεις, αποτελούμενη από την Κωνσταντίνα Σόγια,την Αγγελική Σουρτζή,τον Ηλία Βελούδο,τον Νίκο Δευτεραίο,τον Γαβριήλ Θεοδοσίου,
τον Τάκη Παπαπετρόπουλο,τον Νίκο Σηφάκη,τον Αλέξανδρο Τσιάρα και τον Κυριάκο Χήνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή