Σοκ στην Αργεντινή: Πέθανε 22χρονος παίκτης της Ατλέτικο ντε Τουκουμάν κατά τη διάρκεια της προπόνησης! (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Αργεντινή: Πέθανε 22χρονος παίκτης της Ατλέτικο ντε Τουκουμάν κατά τη διάρκεια της προπόνησης! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κολομβιανός μέσος Αντρές Μπαλάντα πέθανε την Τρίτη, αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης της Ατλέτικο Τουκουμάν, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής.

Ο 22χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν όπου πέθανε, αφού οι προσπάθειες ανάνηψης που διήρκησαν πάνω από 40 λεπτά, δεν απέδωσαν, σύμφωνα με το ESPN.

«Με λύπη μας σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Andres Balanta. Οι οπαδοί του συλλόγου είναι βαθιά θλιμμένοι σήμερα. Φυσικά, στηρίζουμε την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του και τους φίλους του», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο υπεύθυνος της Ατλέτικο Τουκουμάν, Ιγνάσιο Γκολομπίσκι.

Ο Μπαλάντα είχε ενταχθεί στην Ατλέτικο Τουκουμάν τον Ιούλιο του 2021 από την Ντεπορτίβο Κάλι, σύλλογο της πατρίδας του όπου ξεκίνησε την καριέρα του το 2019.

Αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών του 2019 στην Ινδονησία.

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Κολομβίας εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του Andres Balanta, παίκτη της εθνικής ομάδας της Κολομβίας στις διάφορες κατηγορίες της», ανέφερε η Κολομβιανή ομοσπονδία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X