Η ΑΕΚ επιμένει στο ίδιο πλάνο: Ένταση, πίεση και γρήγορη επίθεση!

Η ΑΕΚ επιμένει στο ίδιο πλάνο: Ένταση, πίεση και γρήγορη επίθεση!
Photo Credits: INTIME

Η δουλειά της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμστεντε τις πρώτες ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα όπως έκανε το καλοκαίρι στο Αλκμάαρ, έτσι και τώρα στο Μπουργκ Χάαμστεντε επιμένει να δουλεύει εντατικά στο ίδιο πλάνο της ΑΕΚ.

Ένταση, πίεση και γρήγορες επιθέσεις. Τις τρεις πρώτες ημέρες της χειμερινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, ο Αργεντίνος κόουτς δουλεύει στα ίδια κομμάτια με τις ίδιες ασκήσεις που έχουν την ίδια στόχευση. Τρεις εναντίον δύο, τέσσερις εναντίον τριών, ένας εναντίον ενός με στόχο να γίνει γρήγορο σπριντ και άμεσα να μαρκάρει για να κλέψει την μπάλα ο ίδιος παίκτης. Και αν την κλέψει, να τρέξει να επιτεθεί άμεσα και να σκοράρει σε μικρό τέρμα.

Ο Αλμέιδα πάντως σε γενικές γραμμές δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να επιμείνει στο ίδιο πλάνο, με το ίδιο αγωνιστικό σχέδιο και μένει να το δούμε και σε επίπεδο τακτικής αν το συνεχίσει με την ίδια διάταξη και εν τέλει με ποια πρόσωπα. Κάτι που αναμένεται στις επόμενες προπονήσεις. Πάντως να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις στην χειμερινή προετοιμασία της ΑΕΚ είναι… εμφανώς πιο μικρές σε διάρκεια λόγω και των συνθηκών, αλλά με την ίδια μεγάλη ένταση σε σύγκριση με το Αλκμάαρ το περασμένο καλοκαίρι.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X