ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα «απειλεί» τον Κουχάρσκι: «Είσαι σίγουρος ότι θες να δούμε μαζί το βράδυ το Αργεντινή-Πολωνία;»

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα «απειλεί» τον Κουχάρσκι: «Είσαι σίγουρος ότι θες να δούμε μαζί το βράδυ το Αργεντινή-Πολωνία;»
Photo Credits: INTIME

Τρομερή ατάκα από τον Ματίας Αλμέιδα προς τον Πολωνό τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διαθέτει στις τάξεις της αρκετούς Αργεντίνους. Επτά μετρά το προπονητικό τιμ, συν τον Σέρχιο Αραούχο.

Έτσι τα παιχνίδια της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους 8 Αργεντίνους της ΑΕΚ. Ωστόσο, απόψε ο αντίπαλος είναι η Πολωνία. Εκεί αγωνίζεται ο μέσος της Ένωσης Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ράντεκ Κουχάρσκι είναι επίσης Πολωνός.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Αλμέιδα φώναξε δίπλα του τον Κουχάρσκι. Εκεί τον ρώτησε «Θες να δούμε το βράδυ μαζί το Αργεντινή-Πολωνία;», με τον Κουχάρσκι να απαντά θετικά. Τότε ο προπονητής της ΑΕΚ έριξε την… σπόντα του και του ανταπάντησε «Είσαι σίγουρος Ράντεκ ότι θες να δούμε μαζί το ματς;» και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια δίπλα στον κόουτς, με τους συνεργάτες του Αλμέιδα να αγκαλιάζουν τον Κουχάρσκι που επίσης γελούσε. Κάτι που σημαίνει ότι το βράδυ (21:00 ώρα Ολλανδίας) στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ αναμένεται… επική μάχη Αργεντινής-Πολωνίας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X