ΑΕΚ: Νίκη με Δούκα σήμερα (19:00) πριν την Αλίνγκσας

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Δούκα στο «Γ. Κασιμάτης» και θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη πριν τον ευρωπαϊκό ματς με την Αλίνγκσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το άνετο πέρασμα από τη Νάουσα και τη νίκη επί του Ζαφειράκη η ΑΕΚ συνεχίζει με κεκτημένη …ταχύτητα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς σήμερα στις 19:00 υποδέχεται τον Δούκα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η «Ένωση» θέλει ένα ακόμα δίποντο, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και παράλληλα να το συνδυάσει με καλή εμφάνιση, εν όψει και της κρίσιμης ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Αλίνγκσας που ακολουθεί την Κυριακή.
Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για το σημερινό παιχνίδι ενώ το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Αλέξης Αλβανός επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Κεδέρης, Τικ, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Κοτσιώνης, Λέμος, Τσιτομπί, Ηλιόπουλος, Νικολαΐδης, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Αλμέιδα.

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και ΑΣΕ Δούκα έχουν τεθεί αντιμέτωποι στη Handball Premier 41 φορές, 23 με γηπεδούχο την «Ένωση» και 18 την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Η ΑΕΚ μετρά 26 νίκες, ο Δούκας 11, ενώ 4 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Στους 26 αγώνες με γηπεδούχο την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πανηγυρίσει 14 φορές, οι φιλοξενούμενοι 8, ενώ 1 αγώνας έληξε ισόπαλος. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 1157 (626 εντός έδρας), ενώ ο ΑΣΕ Δούκα 1016 (567 εκτός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στη Handball Premier είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 179 τέρματα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X